چالشهای پیش روی دبیر؛ از دعوا و استعفا تا انتظار بانوان کشتیگیر
به گزارش خبرنگار حوزه کشتی گروه ورزشی خبرگزاری آنا، انتخابات پرهیاهوی فدراسیون کشتی هفته گذشته برگزار شد و علیرضا دبیر بهعنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد. دبیر در حالی توانست رأی اعتماد اعضای مجمع را به دست بیاورد که در دقایق پایانی به جمع نامزدهای این فدراسیون اضافه شد، چراکه پیشازاین صلاحیتش محرز نشده بود. البته بهغیر از دبیر، امیررضا خادم و عباس جدیدی هم نتوانسته بودند تأیید صلاحیت بگیرند و در آخر هم در جمع کاندیدهای این فدراسیون حضور نداشتند.
دبیر اوایل هفته بهصورت رسمی فدراسیون کشتی را تحویل گرفت و کارش را در فدراسیون گوششکستهها شروع کرد. بدون شک با توجه به شرایطی که ورزش اول کشور دارد و بلاتکلیفی که 9 ماه فدراسیون با آن دستوپنجه نرم میکرد، باعث شد دبیر در ابتدای کارش با مشکلات زیادی روبهرو شود.
چالش اول؛ تعیین تکلیف تیم امید
اولین چالشی که دبیر در ابتدای ورودش به فدراسیون با آن مواجه شد، استعفای علیرضا رضایی از هدایت تیم امید به دلیل دخالتهای کاوه بود. البته که کاوه این موضوع را رد کرد، اما بدون شک تعیین تکلیف تیم امید اولین چالشی است که رئیس فدراسیون با آن مواجه شده است. علیرضا رضایی هدایت امیدهای کشتی را بر عهده داشت و از محسن کاوه که مدیر فنی تیمهای ملی است به دلیل دخالتهایش گلایه کرد و تصمیم گرفت دیگر در این تیم حضور نداشته باشد.
چالش دوم؛ بدهیهای سنگین فدراسیون کشتی
بدون شک جدیترین چالش دبیر در کشتی، بدهیهای سنگین این فدراسیون است. در روزهای داغ خرداد بدهیهای سنگین فدراسیون کشتی به کلاف سردرگم تبدیل شد. اولین کسی که از بدهیهای سنگین فدراسیون کشتی رونمایی کرد، بهروز نعمتی بود که اعلام کرد، فدراسیون را لخت تحویل گرفته است و مشکلات مالی زیادی دارند. اظهارات نعمتی به مذاق بنیتمیم که پیشازاین دوره سرپرستی در فدراسیون را تجربه کرد خوش نیامد و بهسرعت به آن واکنش نشان داد.
در همین جدال رسانهای بین دو سرپرست فدراسیون کشتی، نامهای از سوی اتحادیه جهانی کشتی به فدراسیون کشتی ارسال شد با این مضمون که این فدراسیون بدهی خود را به فیلا پرداخت کند. موضوعی که حتی خطر تعلیق برای کشتی محسوب میشد. طبق نامه فیلا، کشتی 270 هزار فرانک بدهی دارد و باید هر چه سریعتر آن را پرداخت میکرد. حساسیتها روی کشتی زیاد شد و همه به دنبال این بودند که بفهمند در فدراسیون گوششکستهها چه اتفاقاتی افتاده است. پسازاینکه حمد حسین حیدریان مسئول مالی فدراسیون کشتی هم مصاحبهای کرد و از بدهی پنجمیلیاردی فدراسیون کشتی در زمان خادم رونمایی کرد اوضاع بدتر شد.
در اوایل تیرماه بخشی از طلب اتحادیه جهانی کشتی واریز شد و مابقی آنهم در بخش دیگری باید پرداخت شود. بدون شک جدیترین چالش دبیر این روزها وضعیت مالی فدراسیون است چراکه روز گذشته هم حسابهای این فدراسیون به دلیل بدهی مالیاتی مسدود شد و حالا این رئیس جوان در ابتدای کارش باید چنین مشکلاتی را حلوفصل کند. البته دبیر در جلسه مجمع و زمانی که برنامههایش را برای دیگر اعضای مجمع مطرح میکرد از درآمد ثابت و جذب اسپانسر برای فدراسیون سخن گفت. او که مدتها در شورای شهر حضور داشته و یک مدیر عملیاتی به حساب میآید به نظر میرسد خیلی خوب میتواند از پس جذب یک اسپانسر ثابت برای کشتی برآید تا بخشی از مشکلات این فدراسیون با درایت دبیر حل شود. باید در ادامه راه دید فدراسیون دبیر چه برنامهای برای شرایط بد اقتصادی فدراسیون کشتی دارد.
تغییرات در فدراسیون کلید میخورد؟
از زمانی که دبیر بهعنوان رئیس انتخاب شد؛ صحبت از تغییرات در تیمهای کشتی و بدنه فدراسیون مطرح شد. البته دبیر در ابتدای ورودش به همه این را اطمینان خاطر داد که قرار است با همین نفراتی که در رأس تیمها و بدنه فدراسیون است کار کند و تغییراتی صورت نمیگیرد؛ اما بههرروی تغییر حق هر رئیس تازه است و باید دید دبیر در روزهای آینده چه برنامههایی در سر دارد. یکی از جدیترین موضوعاتی که این روزها مطرح است، تغییر در رأس کادر فنی کشتی آزاد است. غلامرضا محمدی در دوران سرپرستی بنیتمیم هدایت تیم کشتی آزاد را بر عهده گرفت و حالا این روزها خبر میرسد شاید تغییراتی در رأس کادر فنی به وجود بیاید و محسن کاوه هدایت تیم را بر عهده بگیرد. البته کاوه خودش این موضوع را رد کرده و محمدی هم از آن اظهار بیاطلاعی کرده است.
چراغ سبز دبیر به بانوان کشتی
موضوعی که از زمان حضور دبیر در فدراسیون، روی آن بحث و حدیث زیادی مطرحشده، کشتی بانوان است. کشتی بانوان از زمان ریاست رسول خادم احیا شد و حالا با روی کار آمدن دبیر، بانوان کشتیگیر نیاز به حمایت ویژه دارند.
مریم منظمی نایبرئیس فدراسیون کشتی درباره نگاه دبیر به کشتی بانوان گفت: در جلسه معارفه دبیر، نخستین موضوعی که از سوی او مطرح شد این بود که کشتی بانوان تعطیل نخواهد شد. همین جمله نشان میدهد او به کشتی بانوان نگاه ویژهای دارد. من در جلسات دبیر را رئیسی توانمند و لایق دیدم و امیدوارم کشتی با او به موفقیت برسد. دبیر از جنس خانواده کشتی است و همین موضوع ما را دلگرم میکند.
وی گفت: دبیر بهعنوان رئیس فدراسیون حق دارد با کسانی که خودش مدنظر دارد کار کند. اگر قرار بر این باشد که من همچنان در رأس کشتی بانوان باشم با حمایت این بزرگان ادامه خواهم داد. قطعاً اگر قرار باشد همچنان در کشتی بانوان باشم جلساتی برگزار خواهم کرد و برنامه و اهدافی که در حوزه بانوان داریم به اطلاع دبیر میرسانم در غیر این صورت هر تصمیمی که گرفته شود تابع آن هستم.
منظمی تأکید کرد: ما باید اعتلای کشتی مدنظرمان باشد و برای رسیدن به موفقیت کشتی بانوان تلاش کنیم و آنچه را صلاح کشتی است مدنظر قرار دهیم. اگر هرکسی چنین تفکری داشته باشد در هر جایگاهی میتواند موفقیت آن رشته را ببیند. من هم بهعنوان عضوی از خانواده کشتی به دنبال موفقیت کشتی بانوان هستم، خوشبختانه دبیر هم بهعنوان رئیس فدراسیون نگاه مثبتی به بانوان کشتیگیر دارد و امیدوارم در این راه بتوانیم به موفقیتهای خوبی برسیم.
به گزارش آنا، بدون شک دبیر راه پر پیچ و خمی در فدراسیون گوششکستهها دارد. چالشهایی که در ابتدای کار با آن مواجه شد و انتظار و توقعاتی که بانوان کشتیگیر از او بهعنوان رئیس فدراسیون دارند تا این رشته نوپا را حمایت کند و به موفقیت برساند. کشتی همیشه در سبد مدالآوران المپیک و جهانی و آسیایی بوده است و این امید میرود با رئیسی از جنس کشتی، کِشتی پرتلاطم کُشتی به ساحل آرامش برسد.
انتهای پیام/4051/4057/پ
انتهای پیام/