دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مرداد 1398 - 10:30
فلاح در گفتگو با آنا:

حضور سوریان پیش‌بینی‌پذیر بود/ دبیر کار سختی پیش‌ رو دارد

مربی سازنده کشتی آزاد گفت: زمانی که دبیر به عنوان نامزد ریاست فدراسیون کشتی با رؤسای هیئت‌ها صحبت می‌کرد، سوریان هم در کنارش بود و پیش‌بینی می‌شد که او پست بگیرد.
کد خبر : 407177
BS0K3336.jpg

اکبر فلاح در گفتگو با خبرنگار حوزه کشتی گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره حضور حمید سوریان به عنوان نایب‌رئیس فدراسیون کشتی گفت: طبیعی است که وقتی یک رئیس روی کار می‌آید، به دنبال آن تغییر و تحول هم در مجموعه اتفاق می‌افتد. این حق طبیعی دبیر یا هر رئیس فدراسیونی است که وقتی در رأس کار قرار گرفت ترجیح دهد که با تیم خودش کار کند. زمانی که دبیر به عنوان نامزد ریاست فدراسیون کشتی با رؤسای هیئت‌ها صحبت می‌کرد، سوریان هم در کنارش بود و پیش‌بینی می‌شد که پس از رسیدن دبیر به صندلی ریاست، او یکی از ارکان فدراسیون شود.


وی گفت: این روند از قدیم تا به امروز به همین صورت بوده و معمولاً هر کسی که روی کار می‌آمد، تیم خودش هم پس از مدتی در کنارش قرار می‌گرفت. اینکه بگوییم یک رئیس فدراسیون به هیچ عنوان دست به تغییر و تحولات نمی‌زند، شاید کمی شعارگونه است. سوریان قهرمان جهان و المپیک است و در قدمت 70 ساله کشتی در ایران، یکی از پرافتخارترین کشتی‌گیران است. از طرفی فرد باهوشی هم است و قطعاً خودش و آبروی چندساله‌اش را به خطر نمی‌اندازد. به‌طور حتم کارایی لازم را داشته که دبیر به او اعتماد کرده و خودش هم این مسئولیت را پذیرفته است. قطعاً در حین انجام کار، آزمون و خطاهایی صورت می‌گیرد و هر جای کار هم اشکالی داشته باشد، آن را برطرف می‌کنند و خود سوریان هم با توجه به اینکه سابقه مدیریتی ندارد اما به مرور زمان باتجربه می‌شود.


مربی سازنده کشتی آزاد در مورد شرایط کشتی پس از روی کار آمدن علیرضا دبیر به‌عنوان رئیس فدراسیون گفت: کشتی در چند سال اخیر بالا و پایین زیادی داشته است و قطعاً کسی که هدایت این فدراسیون را برعهده گرفته، کار سختی را پیش رو خواهد داشت اما اگر از همان ابتدا با برنامه جلو بیاید، قطعاً شرایط تغییر خواهد کرد. متأسفانه در چند سال اخیر قانونمندی، حلقه گم‌شده کشتی ایران است. هر کسی روی کار آمده، به صورت دیمی کار کرده و هیچ قانونی در رأس کار نبوده است. من آرزو می‌کنم که در دوره جدید، شرایط تغییر کند، فرقی هم نمی‌کند چه خادم باشد چه دبیر، هر کسی که روی کار می‌آید، باید توجه ویژه‌ای به قانونمندی داشته باشد تا بتواند کشتی را به سرمنزل مقصود برساند.


فلاح در مورد مسابقات جهانی و انتخابی المپیک که پیش روی کشتی‌گیران است، عنوان کرد: امسال سال خیلی سختی برای کشتی ایران است؛ چرا که ما هم مسابقات جهانی را پیش رو داریم و هم اینکه در انتخابی المپیک، ملی‌پوشان باید حضور پیدا کرده و سهمیه را کسب کنند. اما مهم‌ترین موضوعی که باید به آن توجه کرد، بحث تیم‌های رده پایه است. اگر به کشتی‌گیران رده سنی نونهالان و نوجوانان از همین حالا توجه شود، می‌توانیم به آینده کشتی امیدوار باشیم. در حال حاضر خیلی از اوزان کشتی در رده بزرگسالان با خلأ کشتی‌گیر مواجه است که این نشان می‌دهد پشتوانه‌سازی در این چند سال خیلی کُند پیش رفته است. هم‌اکنون نوجوانان به مسابقات جهانی اعزام می‌شوند و اگر از همین حالا به آنها توجه کنیم، در المپیک 2024 می‌توانیم از همین نفرات برای کسب مدال استفاده کنیم.


وی ادامه داد: متأسفانه در این چند سال همیشه دیده‌ایم که به رده‌های پایه توجه چندانی نمی‌شود و همه دوست دارند به خاطر اینکه در رده بزرگسالان دیده شوند، در این گروه باشند. با مدیریت جدید فدراسیون این انتظار می‌رود که به مربیان باشگاهی توجه بیشتری شود. خیلی از مربیان سازنده که کشتی‌گیران بزرگی را به رده‌های سنی مختلف تزریق کرده‌اند، دیده نمی‌شوند. اگر بتوانیم از همین مربیان استفاده کنیم و همچنین رؤسای هیئت‌ها به‌عنوان سرپرست باشند، آینده کشتی متحول خواهد شد. زمانی که مربیان انگیزه نداشته باشند، قطعاً شرایط به‌خوبی پیش نمی‌رود. خیلی از مربیان به عنوان مارکوپولو شناخته می‌شوند و تنها از این سفر به آن سفر می‌روند اما مربیانی که کشتی‌گیر می‌سازند در حاشیه قرار گرفته‌اند. فدراسیون جدید باید این شرایط را تغییر دهد و به صورت قانونمند کار کند.


فلاح در پایان به استعفای علیرضا رضایی از هدایت تیم امید اشاره کرد و گفت: به نظرم رضایی کاری حرفه‌ای انجام داد. همان‌طور که گفتم هر رئیس فدراسیون وقتی روی کار می‌آید، دست به تغییرات می‌زند. شاید علیرضا رضایی هم با استعفایش این شرایط را برای دبیر فراهم کرد تا هر کسی را که طبق نظر خودش باشد، روی کار بیاورد اما اینکه رضایی گفته است به خاطر دخالت‌های محسن کاوه مدیر تیم‌های ملی از سمت خود استعفا کرده، من آن را قبول ندارم چرا که کار مدیر فنی دخالت در امور همه تیم‌هاست. او خودش باید ورزشکاران را بشناسد و آنها را به تیم اضافه کند. اگر قرار باشد که مدیر فنی هیچ دخل و تصرفی در امور تیم‌ها نداشته باشد، دلیلی هم برای وجود چنین فردی در یک تیم نیست و سرپرست و سرمربی کارها را پیگیری می‌کردند؛ اما این مدیر فنی است که همه شرایط را بررسی می‌کند و به سرمربی می‌گوید فلان ورزشکار اضافه شود. بنابراین من دلیل استعفای رضایی را قانع‌کننده نمی‌بینم.


انتهای پیام/4051/4057/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب