دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 تير 1398 - 15:55
المپیاد همگانی بدون دانشگاه آزاد؛

علیزاده: حضور دانشگاه آزاد المپیاد کشوری را به ملی تبدیل می‌کند!

مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم در پاسخ به عدم حضور دانشگاه آزاد در المپیاد همگانی گفت: حضور این دانشگاه المپیاد کشوری را به ملی تبدیل می‌کند که برگزاری این المپیاد کار سختی است.
کد خبر : 404125
1f6cb903-93c3-49da-ad4f-262b197d22d1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان در دو بخش بانوان و آقایان به میزبانی دانشگاه الزهرا و دانشگاه بوعلی همدان برگزار می‌شود.


چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر در 9 رشته ورزشی (بسکتبال سه‌نفره، والیبال چهارنفره، فیریزبی، دارت، هندپلو، فوتبال گل‌کوچک، هفت‌سنگ، آمادگی جسمانی و طناب زنی) از 26 تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه الزهرا با حضور 2 هزار دانشجو افتتاح می‌شود و تا 31 تیرماه ادامه دارد و پس از دو روز استراحت المپیاد دانشجویان پسر در دانشگاه بوعلی سینا همدان از 2 مردادماه سال جاری آغاز و تا ششم این ماه ادامه دارد.



امروز نشست خبری چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه الزهرا با حضور مهناز ملانظری رئیس این دانشگاه، محمدحسین علیزاده رئیس اداره تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سیما لیموچی مدیر تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا و محمد پور کیانی دبیر کل این المپیاد برگزار شد.


در ابتدای این نشست مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا اظهار کرد: میزبانی این المپیاد به دانشگاه الزهرا شورونشاط خاصی بخشیده است. میزبانی دانشگاه الزهرا باهدف ارتقای تعامل و همکاری دانشجویان است. تاکنون ۱۳۰۰ دانشجو در این رویداد ورزشی ثبت‌نام کرده‌اند که نشان‌دهنده نیاز جامعه و فضایی است که دانشجویان برای شادی و نشاط احتیاج دارند. امیدواریم تا پایان زمان ثبت‌نام با ۲ هزار دانشجو که پیش‌بینی کرده‌ایم، برسد.


وی افزود: جوانان ما مدیران آینده هستند که سلامت این عزیزان سلامت جامعه آتی را تضمین می‌کند. امیدواریم این فضای ورزشی در دانشگاه مستدام باشد و دانشجویان در این فضا روحیه ورزشی را داشته باشند.


رشد 10 برابری حضور دانشجویان در المپیاد همگانی


در ادامه این نشست علیزاده گفت: دانشگاه الزهرا از سابقه روشنی در برگزاری رویدادهای ورزشی دارد. امیدوارم که در هفته پیش رو یک رویدادهای شاد و پرطراوتی را در این دانشگاه شاهد باشیم. المپیاد ورزش‌های همگانی با رشد ۱۰ برابری حضور دانشجویان همراه بوده است. ما امیدواریم بتوانیم این رشد را همواره داشته باشیم.



مدیرکل اداره تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: در این المپیاد از رشته‌هایی استفاده کرده‌ایم که مورد استقبال دانشجویان قرارگرفته است. همچنین بخش‌های مختلف آموزش عالی ازجمله دانشگاه‌های پیام‌نور، غیرانتفاعی و دانشگاه جامع علمی و کاربردی حضور دارند. این المپیاد اولین رویدادی است که از بخش‌های مختلف آموزش عالی در آن مشارکت دارند.


علیزاده خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی به دست دانشجویان برگزار شود و دانشجویان صحنه‌گردانی کنند و در المپیاد قهرمانی سال آینده که با حضور ۸ هزار دانشجو به میزبانی گیلان برگزار می‌شود نیز به دست دانشجویان انجام گیرد.


ادامه این نشست به پرسش و پاسخ اصحاب رسانه گذشت. علیزاده در پاسخ به این سؤال که چرا این المپیاد به نام ورزش‌های همگانی است، گفت: ورزش‌های همگانی شکل‌های مختلف فعالیت بدنی است که باهدف تندرستی شکل می‌گیرد. ورزش‌های همگانی در دنیا از تولد تا سالمندی افراد را شامل می‌شود که با کمترین امکانات افراد در رویدادهای ورزش‌های همگانی حضورداشته باشند.


وی افزود: امیدواریم در ایران نیز شاخص از فضای ورزشی به شاخص فعالیت بدنی افراد تغییر پیدا کند. از همین رو ورزش همگانی در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرارگرفته است. 150 هزار دانشجو از 640 هزار دانشجو بخش‌های آموزش در مسابقات استانی چهارمین المپیاد ورزش همگانی شرکت کرده‌اند که درنهایت در هر بخش دختران و پسران 2 هزار دانشجو در این المپیاد راه یافتند. در بعضی از رشته‌ها 50 تیم حضور داشتند. هرچند سطح مشارکت دانشجویان بسیار بالا بود اما راضی‌کننده نیست و با ایده آل فاصله زیادی دارد.


علیزاده در خصوص حضور زنان در رویدادهای ورزشی خاطرنشان کرد: اکنون 35 درصد کاروان اعزامی دانشجویان کشورمان به رقابت‌های یونیورسیاد را دانشجویان دختر تشکیل داده‌اند و ما در ورزش کشور نیز مشارکت 45 درصدی بانوان را در حوزه ورزش داریم که امیدواریم این میزان مشارکت افزایش پیدا کند.


رئیس اداره تربیت‌بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تاکنون هشت دانشگاه برای میزبانی دور بعدی این المپیادها اعلام آمادگی کرده‌اند که باید میزان آمادگی این دانشگاه‌ها بررسی شود. امیدواریم در این المپیاد پرچم میزبانی المپیاد بعدی را به دانشگاه منتخب ارائه کنیم.


وی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری آنا در خصوص عدم حضور دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه‌های علوم پزشکی در این المپیاد اظهار کرد: با حضور این دانشگاه المپیاد کشوری به المپیاد ملی تبدیل می‌شود که برگزاری این المپیاد کار سختی است. ما از حضور این دانشگاه‌ها نیز استقبال می‌کنیم.


وی در خصوص تقلیل قوانین رشته‌های ورزشی موجود در این المپیاد و میزان ایمنی این مسابقات تصریح کرد: برای افزایش مشارکت دانشجویان و حضور تمامی افراد با توانایی‌های مختلف در این رویداد ورزشی قوانین مسابقات توسط انجمن‌های ورزشی تقلیل یافت. همچنین در بحث ایمنی این مسابقات با اطمینان خاطر می‌گویم که این المپیاد ورزشی در دانشگاه الزهرا به‌خوبی برگزار می‌شود. کادر اجرایی و انجمن‌های ورزشی از محل برگزاری این مسابقات چندین بار بازدید کرده‌اند اما برگزاری رویداد ورزشی با حضور 2 هزار دانشجو مسلماً کار آسانی نخواهد بود.


استاندار تهران عهده‌دار ایمنی المپیاد ورزش‌های همگانی است


ملانظری در ادامه توضیح داد: بر اساس حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری استاندار تهران به‌عنوان رئیس شورای حمایتی این المپیاد منصوب‌شده است و استاندار مسئول برقراری امنیت این مسابقات است. همچنین فدراسیون پزشکی نیز در این المپیاد حضور دارد. تمامی سالن‌ها، محل اسکان و برگزاری مسابقات شرکت‌کنندگان این رویداد ورزشی از سوی انجمن‌های ورزشی بازدید و تائید شده است.



محمد پورکیانی دبیرکل المپیاد ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های کشور در خصوص محل برگزاری این دوره از مسابقات بیان کرد: برای صرفه‌جویی در زمان و هزینه ایاب و ذهاب این مسابقات در دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.


وی افزود: در مراحل مقدماتی چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های کشور بیش از 2 هزار دانشجو شرکت داشتند. تاکنون یک هزار و 300 نفر شرکت کرده‌اند. ما امیدواریم شرکت‌کنندگان این المپیاد به 2 هزار نفر برسد.


انتهای پیام/4107/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب