اکران ۱۵۸ اثر از 44 کشور جهان در جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، علیرضا تابش در یک نشست خبری از همدلی مسئولان شهری و استانی برای برپایی این جشنواره تشکر کرد و گفت: اگر اصفهان بخواهد به عنوان شهری خلاق معرفی شود، باید فعالیت مداوم و مستمر در زمینه فیلم کودک و نوجوان داشته باشد.
وی افزود: رویکرد امسال جشنواره، توجه ویژه نسبت به منطقه تاریخی و فرهنگی خیابان چهارباغ است. در این دوره از جشنواره، علاوه بر آنکه منطقه اصلی برای جشنواره، خیابان چهارباغ در نظر گرفته شده، محل استقرار حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران نیز خیابان چهارباغ اصفهان خواهد بود. اکثر اتفاقات مهم جشنواره نظیر جلسات پرسش و پاسخ فیلمها نیز در این منطقه برگزار خواهد شد.
تابش با اشاره به تعداد فیلم های حاضر در جشنواره عنوان کرد: در جشنواره امسال ۱۵۸ فیلم بلند سینمایی، کوتاه، پویانمایی بلند، انیمیشن کوتاه، داستانی بلند، وب سری و نمایش های ویژه (از آثار سینمایی ایران و جهان) اکران خواهد شد که این تعداد از ۴۴ کشوری که در این دوره متقاضی شرکت در جشنواره هستند، انتخاب میشود.
دبیر سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم های کودکان و نوجوانان، اظهار کرد: امسال با ظرفیت ۱۱ سالن در سطح شهر و ۲۴۰۰ صندلی، افزایش 20 درصدی مخاطب برای این دوره از جشنواره پیشبینی شده است.
همکاری 30 انجمن مردمنهاد با جشنواره سی و دوم
در ادامه این نشست ایمان حجتی، مدیر اجرایی جشنواره کودک و نوجوان در اصفهان با اشاره به حضور پررنگ خبرنگاران در پوشش جشنواره دوره قبل گفت: شهرداری اصفهان دو نگاه ویژه نسبت به جشنواره امسال دارد که در ساختار جشنواره هم نهادینه شده است؛ نخستین رویکرد، توجه به کارکردهای اجتماعی ویژه این جشنواره با توجه به طیف مخاطبان است و سپس توجه به رویکرد بینالمللی این جشنواره است.
وی ادامه داد: امروزه شهرها در سطح جهان تلاش میکنند تا بازاریابیهای مختلفی برای جذب گردشگر و معرفی بهینه شهر خود داشته باشند؛ رویکردهای بزرگ با اعتبار بالا مانند جشنواره بینالمللی کودک میتواند ابزار بسیار مناسبی برای معرفی شهر اصفهان و جذب گردشگر محسوب شود.
مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان اضافه کرد: با توجه به اینکه اصفهان عضو شبکه شهرهای خلاق در یونسکو و شهر دوستدار کودک است، انتظار میرود طبقه خلاق شهر با کمک صنایع خلاق، مانند فیلمسازی، بتوانند نقش مؤثری در آینده اقتصاد داشته باشند.
حجتی در پاسخ به سؤالات خبرنگاران مبنی بر حضور کودکان با نیاز های خاص و کودکان کار در جشنواره گفت: در دوره قبلی جشنواره، برای نخستین بار قریب به ۹ هزار کودک از مناطق کمبرخوردار، برای حضور در جشنواره از طریق فرهنگسراها ثبتنام کردند و به تماشای فیلمهای جشنواره نشستند؛ همچنین برای اولین بار 30 انجمن مردمنهاد نیز با جشنواره به طور مستقیم همکاری داشتند و حضور کودکان کار نیز ساز و کار کاملاً مشخص در جشنواره داشته و خواهد داشت.
وی افزود: اصفهان شهر دوستدار کودک است و تمامی ارگانها در سطح شهر در تلاش هستند تا به این امر تحقق ببخشند. به عنوان مثال صدا و سیمای اصفهان ابراز تمایل کرده است که به عنوان قطب تولیدات کودک و نوجوان در مراکز صدا و سیمای کشور شناخته شود. از وظایف خبرنگاران، ایجاد همگرایی میان ارگان های مختلف برای ایجاد ارتباط و تعامل بین آنها است.
قدر جشنواره را بدانیم
مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان، نیز گفت: اسم این جشنواره، جشنواره کودک و نوجوان است، اما به لحاظ سن و سال اکنون، جوانی 32 ساله است که اگر روال طبیعی زندگی خود را طی کرده باشد باید کودکانی داشته باشد که از 28 مرداد تا چهارم شهریور به جشنواره بیایند و شاهد فیلمهای آن باشند.
مسعود احمدیان ادامه داد: خواهش میکنم قدر این جشنواره را بدانید. مگر چند جشنواره مشابه این، در دنیا برگزار میشود؟ آنچه اکنون در جریان فیلمسازی دنیا در حال رخ دادن است رفتن به سمت تولید فیلم برای کودک، نوجوان و خانواده است به شکلی که مخاطب آن از پنج سال گرفته تا 90 ساله بتواند با آن ارتباط برقرار کند.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان یکی از معدود جشنوارههای کاملاً تخصصی این روزگار است و اگر فعالان رسانهای، بخش پرسش و پاسخ فیلمهای حاضر در این جشنواره را بهخوبی پوشش بدهند نقش زیادی در دیده شدن فیلم فیلمسازان ایفا کردهاند.
احمدیان، از همه حاضران خواست تا در 40 روز مانده به برگزاری دوره سی و دوم جشنواره چلهنشینی کنند تا شاهد یک رویداد فرهنگی خوب باشیم و ستادهای خبری، در این فاصله در راستای معرفی آثاری که با هزینه مردم ایران تهیه شده، قدم بردارند و همگان را به حضور در سالنها ترغیب کنند.
وی افزود: ستاد خبری جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان تلاش میکند که این جشنواره منظم و باشکوه برگزار شود و این باشکوهی به معنی پرخرج بودن نیست. میتوان جشنوارهای شکیل و کمهزینه برگزار کرد به شکلی که همه بتوانند بر سر سفره آن بنشینند.
مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان، تأکید کرد: اگر اصفهان میخواهد این جشنواره را برگزار کند راهی ندارد جز اینکه به سمت حرفهایتر شدن قدم بردارد. امیدوارم که در این شرایط بتوانیم بهدور از تعصبات و عصبانیتهای رایج، برای این حرفهای شدن تلاش کنیم.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/