خدمترسانی آستان قدس رضوی به 23 هزار زائر اولی در 3 ماه نخست سال
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی آستان قدس رضوی، حامد صادقی در نشست خبری تشریح اقدامات معاونت محرومیتزدایی آستان قدس رضوی که همزمان با چهارمین روز از ایام دهه کرامت رضوی با حضور جمعی از اصحاب رسانه در دفتر این معاونت برگزار شد، عنوان کرد: دوری از تصدیگری، هدایت، حمایت و تسهیل در امور در راستای کمکرسانی به محرومان از اصول کارها و اقدامات معاونت محرومیتزدایی آستان قدس رضوی است.
وی گفت: هدفمند شدن به معنای تمرکز هر چه بیشتر بر کیفیت، همافزایی هر چه بیشتر با نهادها و ارگانها، کمک به دستگاههای دولتی، پیدا کردن خلاءها، تمرکز بر اشتغال و فعالیتهای زیرساختی برای اشتغالزایی از دیگر اقدامات اساسی این معاونت است.
سرپرست معاونت محرومیتزدایی آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: از آنجایی که در چند ماه گذشته شاهد وقوع سیل در برخی از استانهای کشورمان بودیم این معاونت نیز در کنار سایر نهادها و ارگانها، به کمک و یاری مردم مناطق آسیبدیده ناشی از سیل شتافت.
صادقی اقدامات در راستای کمکرسانی به مردم مناطق سیلزده را در دو بخش فوری و امدادی تبیین کرد و گفت: در همان روزهای اولیه وقوع سیل، این معاونت با اقدامات فوری و اولیه به لحاظ درمانی و غذایی در این مناطق حضور یافت و از همان روزهای نخست 6 آشپزخانه سیار در این مناطق احداث شد و در مجموع 500 هزار پرس غذا بین آسیبدیدگان این مناطق توزیع شد.
وی اظهار کرد: بیش از 8 هزار خادمیار و نیروهای جهادی از مشهد و سایر استانها به این مناطق اعزام شدند و بیش از 7 میلیارد کالای ضروری توزیع شده است؛ همچنین چندین میلیارد تومان به صورت جداگانه نیز توسط خادمین جمعآوری و به این مناطق کمکرسانی شد.
این مقام مسئول تعمیرات لوازم منزل مردم مناطق آسیبدیده، توزیع خوارک دام برای احشام، لایروبی توسط ماشینآلات، توزیع سبد کالا و... را از دیگر خدمات معاونت محرومیتزدایی آستان قدس رضوی در مناطق سیلزده برشمرد و اضافه کرد: در بخش لایروبی 500 میلیون تومان هزینه شد و در کلات 10 هزار وعده غذایی و 60 سبد کالا طی 10 روز بین مردم سیلزده توزیع شد.
معاونت محرومیتزدایی آستان قدس رضوی گفت: موضوع اشتغال یکی از اصلیترین اهداف این معاونت است، بنابراین در تداوم خدمترسانی به مناطق سیلزده، موضوع اشتغال پایدار را دنبال خواهیم کرد.
وی ادامه داد: اشتغال کار سختی است و نیاز به مراقبت، توانمندسازی، آموزش مستمر، بازاریابی و تشکیل زنجیره دارد؛ ما به سراغ اشتغال رفتیم و در پایان سال نتایج آن را اعلام خواهیم کرد.
صادقی خاطرنشان کرد: پیشبینی ما تا پایان سال ایجاد 6 هزار شغل است؛ ما برای رسیدن به این مهم برنامهریزی کردیم اما تحقق این امر نیاز به فرآیند خاصی دارد.
وی ایجاد 900 واحد دامداری خانگی گوسفند در آققلا، احیاء 100 واحد صنایع دستی، نجات 90 هکتار انجیرستان و احیاء بیش از 100 شغل به صورت مستقیم را از دیگر اقدامات این معاونت در مناطق سیلزده معرفی کرد و گفت: در بخش اشتغالزایی با همکاری سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی در حال برنامهریزی برای احداث 500 واحد دامداری و زنبورداری در استان لرستان هستیم.
سرپرست معاونت محرومیت زدایی آستان قدس رضوی در ادامه به رویکرد این معاونت در سال رونق تولید اشاره کرد و گفت: ما رویکرد اشتغال را به عنوان هدف اصلی این معاونت در نظر گرفتهایم و اشتغال نیز به معنی تولید است ما باید دست به دست هم دهیم تا تولید را به روستاها بر گردانیم.
صادقی گفت: اعزام زائران زیارت اولی به مشهد از دیگر خدمات این معاونت است که طبق برنامهریزیهای پیشبینی شده تا پایان سال به 100 هزار زائر اولی و محروم خدمترسانی خواهیم کرد.
انتهای پیام/4072/4028/
انتهای پیام/