دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1398 - 17:40
قائم مقام وزیر علوم تاکید کرد:

سیاست راهبردی وزارت علوم؛ تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت و جامعه

قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سیاست راهبردی این وزارتخانه، تقویت ارتباط علمی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها با لایه‌های مختلف جامعه، حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و صنعت است.
کد خبر : 402383

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عبدالرضا باقری در نشست هیئت امنای دانشگاه یاسوج تصریح کرد: تمرکززدایی و توزیع عدالت آموزشی در ابعاد گوناگون از دیگر رویکردهای مهم وزارت علوم بوده که این مهم به‌وضوح در سطح دانشگاه‌ها و در استان‌های کمتر توسعه‌یافته ازجمله کهگیلویه و بویراحمد مشهود است.


وی بر ضرورت تشکیل شبکه‌های مجازی دانشجویی، کمیته‌های جذب خیرین و راه‌اندازی بورس‌های دانشجویان با استعداد و نخبه به عنوان مأموریت‌های مهم هیئت امنای دانشگاه‌ها در استان‌های مختلف تأکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های بومی منطقه‌ای، نخبگان علمی، افراد صاحب منصب و بانفوذ در این راستا نیز باید مدنظر قرار گیرد.


قائم مقام وزیر علوم با بیان اینکه تشکیل بنیادهای نیکوکاری و توسعه و جهت‌گیری کمک‌های مالی و مشارکت‌های مردمی در حوزه آموزش عالی از دیگر رویکردهای مهم این وزارت است، تأکید کرد: ظرف چهار سال گذشته حدود ۷۰ مؤسسه و شبکه نیکوکاری در حوزه آموزش عالی تشکیل شده که در زمینه ساخت خوابگاه‌های دانشجویی، طرح‌های عمرانی و ورزشی و تجهیز آزمایشگاه‌ها در سطح دانشگاه‌ها مشارکت مؤثر داشته‌اند.


باقری دانشگاه یاسوج و استان کهگیلویه و بویراحمد را یکی از استان‌های مهم در زمینه علمی و جذب نیروهای نخبه و متخصص دانست و گفت: وجود بیش از یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های این استان، ظرفیت کم‌نظیری برای توسعه و شکوفایی این منطقه محروم محسوب می‌شود.


وی اظهار کرد: وجود بیش از ۳۰۰ عضو هیئت علمی و نخبه در دانشگاه یاسوج، قرار گرفتن یکی از استادان این مرکز در بین دانشمندان برتر جهان و ارتقای رتبه آموزشی و اجرایی این دانشگاه ظرف دو سال گذشته بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور بیانگر رشد و بازگشت این دانشگاه به مسیر اصلی توسعه است.


انتهای پیام/4107/4116/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب