آقای ربیعی منتقدان مقصر نیستند
گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی ربیعی در نشست شورای هماهنگی رؤسای مراکز روابط عمومی و اطلاعرسانی دستگاههای اجرایی کشور یک ادعایی را مطرح کرد که در شرایط کنونی کشور در نوع خود جالب است.
سخنگوی دولت در این نشست ادعا کرده که «معلوم نیست اگر این دولت نبود و اگر برجام نبود وضعیت کشور الان چگونه بود؟ اما متأسفانه چنان بازنمایی منفی از تصویر دولت توسط رسانههای مخالف صورت گرفته است که این نقاط مثبت همه به حاشیه رفته و صرف حمله به دولت به هدف اصلی تبدیل شده است».
این سخن ربیعی ما را یاد همان شعارهای آقای رئیسجمهور در سال 96 میاندازد. وی برای اینکه رأی بیاورد یک فوبیایی را در جامعه به راه انداخت؛ فوبیایی با مضامین اقتصادی و سیاسی.
او و ستاد انتخاباتیاش که غالباً اصلاحطلبان آن را تشکیل داده بودند، در اذهان مردم اینگونه جا انداختند که اگر به روحانی رأی داده نشود، مشکلات متعددی را باید انتظار کشید؛ لذا ظاهراً علی ربیعی میخواهد پروژهای را کلید بزند تحت این عنوان که اگر این دولت نبود قطعاً وسعت مشکلاتی که امروز شاهد هستیم بیش از این بود.
مردم هرگز از یاد نمیبرند که آقای رئیسجمهور وعده داده بودند با برجام همه مشکلات حل خواهد شد و ایشان در انتخابات شعارهایی را سر دادند که بیشتر کارشناسان و سیاستمداران آن را به صلاح منافع ملی کشور نمیدانستند و یا اینکه گفته بودند اگر جریان رقیب رأی بیاورد قیمت دلار افزایش خواهد یافت، تورم بیداد خواهد کرد و یا حتی تبلیغاتچیان دولت گاهاً پا را فراتر گذاشتند و موضوع عجیب و غریب جنگ را مطرح کردند!
آقای ربیعی! آقای سخنگوی دولت! شما قطعاً خوب به یاد دارید که در آستانه انتخابات علیرغم توصیه رهبر معظم انقلاب به عدم دو قطبیسازی فضای سیاسی کشور، چگونه ستادهای انتخاباتی جریان اعتدال، فضای سیاسی کشور را دو قطبی کردند و در این میان جریان خوب و جریان بد مطرح شد؛ درصورتیکه همه این جریانها جزئی از نظام هستند و قطعاً هیچ جریان بدی در نظام وجود ندارد، اما متأسفانه این فضای دو قطبی ایجاد شد.
همه این شعارها و فضای هراسناکی که دولت در آستانه انتخابات 96 ایجاد کرده بود در نهایت برایش نتیجه داشت و منجر به پیروزی او شد، اما آقای ربیعی کدام یک از آن رقبا پس از انتخابات مسیر تخریب دولت را در پیش گرفتند؟ درصورتیکه از عالیترین شخصیت کشور تا سایر مسئولان و سیاستمداران؛ ملت، دولت و مسئولان را به همدلی و کار و تلاش توصیه کردند، آقای سخنگوی دولت پس چرا هنوز از فضای انتخاباتی خارج نشدهاید؟ مگر نمیگویید کشور در شرایط خاص قرار دارد پس باید کار کرد نه اینکه درگیر حواشی بود.
شما ادعا میکنید که منتقدان دولت و رسانههای وابسته به آن تصویر سیاه از دولت بازنمایی میکنند. به این ادعای شما باید اینگونه پاسخ داد؛ مردم بهترین منتقد دولت هستند و عملکرد آن را میبینند؛ لذا چسباندن برچسبهای سیاسی به منتقدان دلسوز که میخواهند به این دولت کمک کنند آن هم در این شرایط، کار نسنجیدهای است.
دلار 14 هزار تومانی، سکه پنج میلیون تومانی، قیمتهای سر به فلک کشیده کالاها و مسکن و هزینه زندگی، اعتماد بیحد و مرز به وعدههای خارجی و عدم توجه کافی به توان داخلی علیرغم توصیه مقام معظم رهبری؛ همه اینها محصول همین دولتی است که سخنگوی آن ادعا میکند اگر این دولت نبود وضعیت کشور در ابهام قرار داشت.
زمانی همین مخالفان به دولت توصیه کردند که دل بستن به توافقات خارجی و جستجوی ریشه مشکلات در خارج از مرزها برای کشور سَم است، اما کدام گوش شنوایی آن را شنید؟ لذا در این شرایط آیا بهتر نیست به جای دامن زدن به اختلافات به سمت اتحاد و همدلی پیش رفت؟ فراموش نکنید دولت قطعاً محور اتحاد است پس منتقدان دلسوز دولت را که به چیزی جزء اعتلای نظام و کشور فکر نمیکنند، مشارکت دهید.
آقای سخنگوی دولت بهتر است دست از رفتارهایی که دیگر در میان افکار عمومی خریداری ندارد، بردارید و فقط و فقط هموغم دولت برنامهریزی و تلاش برای خروج از مشکلات باشد نه اینکه مشکلی بر روی مشکلات بگذارد.
انتها پیام/4079/
انتهای پیام/