باید به دور از هرگونه سطحینگری در گزینش اعلامنظر کنیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از رودهن، محمدرضا مردانی صبح امروز در دومین نشست تخصصی مدیران گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به اشاره به حجم بالای کار در واحدهای استان تهران گفت: در برخی از واحدهای استان بهدلیل فراوانی رشته و تعداد بالای متقاضیان جذب تعداد اعضای هیئت علمی و حقالتدریسها و لزوم تبدیل وضعیت آنان در زمان مقرر با حجم انبوهی از کار مواجهه هستیم و اگر تلاش و کوشش مستمر در واحدهای دانشگاهی نباشد، قطع به یقین دچار کاستیهایی خواهیم شد.
وی افزود: حضرت آقا در دیدار اخیری که با مسئولان قوه قضائیه داشتند بر روی گزینش و انتصابات تأکید فراوانی داشتند؛ زیرا افرادی که در این پستها منصوب میشوند، قطعاً اثرگذار هستند.
مدیرکل دفتر گزینش و انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: گزینش مسئولیت خیلی سنگینی است بهطوری که برخی اوقات فرق میان حق و باطل به نازکی یک تار مو است و بنا به حکم وظیفهای که داریم باید بهدور از هرگونه سطحینگری و پس از بررسیهای بسیار، نظر نهایی خود را اعلام کرده تا حق مطلب ادا شود.
مردانی خاطرنشان کرد: اگرچه گذشته افراد بسیار مهم است؛ اما بنا به توصیه امام(ره) میزان، حال فعلی افراد است. شاید در ابتدای امر کسانی بوده و باشند که به ارزشهای انقلاب اعتقاد راسخ داشتهاند؛ اما در ادامه دچار شک و تردید شده و یا بالعکس آن نیز میتواند صادق باشد؛ بنابراین باید هر دو حالت را در نظر گرفته و از سطحینگری بپرهیزیم تا مبادا خدایی ناکرده در حق کسی اجحاف شود.
وی با استناد به حدیث نبی مکرم اسلام (ص) از دو گروه فقها و امرا به عنوان مصلحان جامعه نام برد و گفت: مصلحان اگر صالح باشند، جامعه را بهسوی کار خیر هدایت میکنند و اگر ناصالح باشند، جامعه را بهسوی تباهی میبرند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن هم در این جلسه گفت: گزینش در تاریخ بشر از قدمتی طولانی برخوردار است و پیامبران الهی و ائمه معصوم علیهمالسلام نیز همواره در فرازهایی از سخنان خود بهگزینش افراد نیک و کارگزاران شایسته برای ارتقای سلامت جامعه و اسلام تأکید داشتهاند.
حسن شهرکیپور افزود: فلسفه وجودی گزينش، ارتقای سطح سلامت اداری است؛ بنابراین اهمیت نظام گزینش باید برای همیشه حفظ شود؛ زیرا که هسته گزینش یکی از مهمترین عوامل تضمین سلامت در نظام اداری است و این ممکن نیست مگر با ارتقای جایگاه هستههای گزینش در ادارات و جدی گرفتن آن به عنوان ناظر عادل بر عملکرد افراد و در واقع گزینش چشمان بصیر یک تشکیلات است که میتواند ادارات و نهادها را از گزند مفاسد احتمالی نجات دهد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایشهای حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری درباره اهمیت گزینش باید تلاش کرد تا در راستای سالمسازی دستگاههای اداری، گزینش افراد و جذب نیروهای صالح، متدین و متعهد بر اساس معنویت، عقلانیت، عدالت، دینمداری و اخلاق باشد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/