دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مجتبی زارعی؛

غربی‌ها با داروی مخدر برجام، ایرانیان را افسرده کردند

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: غربی‌ها با داروی مخدر برجام، ایرانیان را افسرده کردند.
کد خبر : 401726
1815835_555-620x410.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، آیین معارفه و تودیع رؤسای جدید و پیشین سازمان بسیج اساتید استان خراسان شمالی با حضور جمع نخبگان این استان برگزار شد.


در این مراسم مجتبی زارعی، رئیس سازمان بسیج اساتید کشور و استاد علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس گفت: از حیث روان‌شناسی سیاسی، غرب‌زدگی برجام، موجب افسردگی و یأس ملی ایرانیان شده و جنبش استادی باید برای نشاط و تحرک در لایه‌های اجتماعی اقدام کند.


وی ادامه داد: آمریکا و اروپا طی فرآیندی شش‌ساله، پس از طراحی یک کودتای متافیزیکی علیه افکار عمومی و با استفاده از عملیات فریب و نفوذ در نظام تصمیم سازی ملی، اذهان، قلوب و افکار را از امکان‌ها و استعدادهای درونی و توانایی‌های ملی به مخدر مذاکره مسموم کرده و علیه حافظۀ ملی کودتا کردند؛ زیرا کودتاها لزوماً تصرف مراکز حساس فیزیکی در قدرت و سیاست نیست.


زارعی افزود: آمریکایی‌ها توانستند همانند کودتای 28 مرداد، با وعده و پول برای مدتی کوتاه علیه نهضت و گفتمان ملّی- انقلابی پلید نمایی آمریکا، به تصرف اذهان بخشی از نیروهای اجتماعی و کارگزاری کشور مبادرت کرده و به جابجایی پارادایم جلّاد به‌جای شهید اقدام کنند و این تصور خام که در این پروژه بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در آمریکا در انجام این کودتای متافیزیکی علیه حافظۀ ملی تفاوت وجود دارد خیالی غیرعلمی، غیرتجربی و باطل است.


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور اظهار کرد: نتیجۀ عمل این دو حزب اقتدارگرا و ضد ایرانی این شد که میزان از یأس و ناامیدی به سپهر افکار عمومی نقش‌بست؛ نشاط اولیه و تصنعی ایجادشده در برخی خیابان‌های شهرهای بزرگ پس از امضای برجام، حس هماوردی ارزش دلار و ریال در مردم و تصور حل همه مشکلات کسب‌وکار در ذهن کارگزاران سیستم دولتی خیلی زود با بدعهدی غربی‌ها به ضد خود تبدیل‌شده و موجب یأس در دولت و بخش‌هایی از جامعه و مردم شد؛ حسی که سبب بروز تضادها و تشدید آن در نسبت دولت و ملت گردید.


وی گفت: القای ناکارآمدی سیستم رسمی کشور در تأمین حقوق ملی در بین مردم و متعاقباً تزریق حس وقوع احتمالی جنگ ثمرۀ این کودتای متافیزیکی غربی‌ها علیه افکار عمومی در ایران شد؛ نهایتاً آنچه آمریکا و اروپا در پی آن بودند، دمیدن حس یأس و سرخوردگی بود که مع‌الأسف فقدان دانش و تدبیر در کارگزاران و دیپلمات‌ها در معرفی آن به‌عنوان آفتاب عالم‌تاب و گشایشگر آب‌ونان و خشک‌سالی ایران به تشدید آن انجامید.


استاد علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس ضمن مثبت ارزیابی کردن افشای این چهرۀ کودتاگر و فریب‌کارانۀ آمریکا- اروپا علیه افکار عمومی ایرانیان و خنثی شدن خطوط نفوذ در لایه‌های تصمیم سازی در کشور گفت: اینک زمان مجاهدت جنبش استادی و دانشجویی و نخبگانی کشور است که با طراحی‌های خود، عملیات‌های ضد کودتا را در سراسر کشور آغاز کنند؛ حرف‌های توهین‌آمیز مقامات اروپایی که اگر میوۀ برجام به ایرانیان نرسید از سایه‌اش استفاده کنند و یا طراحی‌های موهنی نظیر اینستکس که تداعی‌گر نفت در برابر غذا است، بر دامنۀ افسردگی‌های ملی پسا برجامی خواهد افزود و تعلل اروپا درباره نوعی تقسیم‌کار با آمریکایی‌ها بر فروپاشی سرمایۀ اجتماعی نظام است.


وی ادامه داد: ازاین‌رو امید بستن به خارجی‌ها و معطل کردن ظرفیت‌های کشور به ارادۀ خارجی‌ها، امری عقلانی نیست؛ افسردگی‌ها و سرخوردگی‌های، پسا برجامی داروی مشترک و مخدر ضد ایرانی آمریکا ـ اروپا در رگ‌های غیرت ملی است و جنبش استادی معتقد است چون این نسخه بابی تجربگی و کم مهارتی دولت محترم در روح و روان ایرانی آثار زیانباری گذاشت اینک خود دولت باید در پاک‌سازی و سالم‌سازی، نقشی پیشرو بر عهده گیرد.


رئیس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: غربی‌ها بااطلاع از تشدید نفرت ایرانیان از بدعهدی خویش در برجام، نخست‌وزیر ژاپن را مأمور به عملیاتی جدید کردند که رهبر حکیم انقلاب بااطلاع از وضعیت سیاسی، اجتماعی و برخورد با رفتارهای اقتدارگرایانۀ آمریکا، موجب بروز نشاط اجتماعی در ایران شدند. رهگیری و اسقاط هواپیمای فوق مدرن گلوبال هاوک از سوی دانشمندان سپاه و ارتش نیز بر دامنۀ نشاط ایرانیان افزود اما تا پاک‌سازی کامل مخدر غرب‌زدگی برجام و تولید نشاط به تحقیرهای بیشتری در اردوگاه غرب نیاز داریم.


زارعی در ادامه با تقسیم نیروهای سیاسی ایران به غرب‌گرایان، نفت گرایان و مردم‌گرایان، جنبش استادی و دانشجویی ایران را جزو مردم‌گرایان انقلابی ارزیابی کرد و گفت: سال 98 سال قیام عمومی دانشگاهیان علیه غرب‌زدگی برجام است.


وی تصریح کرد: جنبش استادی باید طبیب دوار بطبه باشد؛ به‌عنوان یک پزشک حاذق عمل کند؛ شهر به شهر و روستا به روستا حرکت کند؛ ظرفیت‌های بومی را شناسایی کند و مردم را به صحنه آورد. هر دانشگاه یک مزیت، هر کانون یک تخصص، هر شهر و روستا و دستگاه اداری باید با کمک عالمان و اهالی تجربه و فن و مهارت به میدان آیند و با نیروی کار و سرمایۀ ایرانی مخدر مذاکره را از تن و بدن کارگزار و جامعه ایرانی پاک کنند؛ کارگزاران باید یقین کنند کدخدایان عالم هرگز جانشین خدا نخواهند شد.


زارعی با درخواست از جنبش استادی استادان خراسان شمالی برای شناسایی ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و ژئوپولیتیکی این استان و معرفی آن به مردم و نیز با اشاره به طول مرزی قریب به سیصد کیلومتر این استان با کشور ترکمنستان گفت: بدون این‌که قصد مذمت مقامات وزارت خارجه را داشته باشم فکر می‌کنم که مقامات وزارت خارجه اگر با دوری از تحقیرهای اروپا و آمریکا کار با کشورهای همسایه را آغاز کنند، مهم‌تر از مذاکرات بی‌حاصل با غربی‌ها است.


وی ادامه داد: اگر سید عباس عراقچی با کنار گذاشتن کار معاونت سیاسی وزارت خارجه که فعلاً فقط به مذاکره با آمریکا و اروپا تبدیل‌شده، استانداری خراسان شمالی را با سیصد کیلومتر مرز در همسایگی این استان اداره کند و در این استان مستقر شود، مفیدتر از سمت معاونت سیاسی وزارت خارجه خواهد بود. اگر مدیران ارشد وزارت خارجه به‌جای کار ذلیلانه با اروپا وقت خود را در استانداری‌هایی نظیر خراسان شمالی، خوزستان، آذربایجان غربی و سیستان و بلوچستان و... بگذارند و تدارک‌گر دیپلماسی اقتصادی و اجتماعی شوند، دارای ارزش‌افزوده بیشتری برای ایرانیان خواهد داشت.


در پایان این مراسم ضمن تشکر از زحمات حجت‌الاسلام ابراهیمی مقدم، محمد شیخ‌زاده استاد دانشگاه بجنورد به ریاست سازمان بسیج اساتید استان خراسان شمالی منصوب و معرفی شد.


انتهای پیام/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب