ورود کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس برای حمایت از طرحهای نانوفناوری
حمیدرضا فولادگر در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره بازدید اعضای کمیسیون ویژه حمایت از تولید و اجرای سیاستهای اصل 44 از دستاوردهای نانوفناوری اظهار کرد: نانوفناوری چند سال پیش زیر نظر دفتر همکاریهای فناوری ریاست جمهوری راه افتاد و زمانیکه در دولت دهم معاونت علمی در ریاست جمهوری تشکیل شد، تاکنون زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه نانو، فناوری جدیدی است که در چند سال اخیر به آن ورود کردهایم و توانستهایم بهسرعت در این علم رشد کنیم، گفت: پیش از این سالانه حدود 50 تا 100 مقاله در این زمینه داشتیم، اما اکنون تعداد مقالهها به 10 هزار رسیده است و رتبه چهارم دنیا در مقالات علمی ISI را در دنیا داریم.
فولادگر با بیان اینکه به درخواست معاونت علمی ریاست جمهوری بازدیدی از این مرکز داشتیم و مقرر شد برای پیشبرد طرحهای نانوفناوری ارتباط بیشتری میان این مجموعه با کمیسیون ویژه حمایت از تولید ایجاد شود تا طرحهایی که به لحاظ بودجه نیازمند توجه بیشتری هستند، مورد حمایت قرار گیرند.
وی اضافه کرد: با قانونی که در مجلس شورای اسلامی برای حمایت از تولید داخل تصویب شد، باید به این شرکتها بها داد، چرا که اینها در صادرات جایگاه ویژهای دارند و محصولاتشان به دهها کشور دنیا صادر میشود.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی تأکید کرد: اکنون در کشور شرکتهای زیادی با رویکرد نانوفناوری تأسیس شدهاند و بسیاری از شرکتها که پیش از این در حوزه نانو فعالیتی نداشتند، تولیدات خود را به سمت نانوفناوری هدایت کردند و جزء چند کشور برتر در فناوری نانو هستیم و دنیا هم این را قبول دارد.
فولادگر خاطرنشان کرد: نانوفناوری در حوزههای پزشکی، داروسازی، صنایع ساختمانی، تأسیسات ساختمان، ماشینسازی، ماشینافزار نساجی و منسوجات، خودرو، کشاورزی و حتی صنایع غذایی ابعاد و کاربرد فراوانی دارد که میتواند ابعاد تکنولوژی را وسعت ببخشد.
وی با بیان اینکه صنایع نانو عامل مهمی برای مقابله با محصولات وارداتی است و لازم است بیش از پیش از این صنایع حمایت شود، گفت: تقویت نانوفناوری در کشور به تقویت تولید داخل کمک کرده و اقتصاد مقاومتی را عملیاتی میکند، همچنین در شرایط کنونی بهترین راه برای دورزدن تحریمهاست.
فولادگر خاطرنشان کرد: با عنایت به لزوم جوانان در عرصه سازندگی کشور، نانو تکنولوژی علمی است که جوانان در آن قابلیت بیشتری دارند و اکنون 45 رشته کارشناسی ارشد و دکترا در این حوزه در دانشگاههای کشور پذیرش دانشجو دارد.
انتهای پیام/4034/4123/پ
انتهای پیام/