اقامتگاه 12 سوئیته برای گردشگران در رامسر افتتاح میشود
گروه استانهای خبرگزاری آنا، فصل تابستان، اوج مسافرت و رونق گردشگری است و مسافران از اقصی نقاط کشور برای سفر به مکانهای و شهرهای زیارتی و سیاحتی رهسپار میشوند.
استان مازندران و شهرستان رامسر بیتردید از استانها و شهرهای پرجاذبه کشور برای گردشگران است.
با توجه به آغاز فصل گردشگری و حضور گردشگران در مازندران و رامسر با رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان رامسر گفتگو کردیم.
حجتالاسلام محمدابراهیم حاجیپور در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره اقدامات این اداره و خدماتی که به مسافران و گردشگران داده میشود، اظهار کرد: شهرستان رامسر 57 امامزاده دارد که این مکانها و تولیت امامزادهها از مناطق صعبالعبور اشکور تا مرکز رامسر و نزدیک دریا پذیرای زائران هستند.
وی با بیان اینکه بسیاری از خدمات به گردشگران از طریق مساجد داده میشود، افزود: در مرکز شهر رامسر مساجد همیشه پذیرای گردشگران هستند و در مورد امامزادهها نیز وضع به همین منوال است یعنی اینکه در هیچ امامزادهای بر روی گردشگران بسته نیست و هر موقع مراجعه کنند پذیرای آنان هستیم؛ حتی در جریان سیل آغاز سال نو نیز اسکان گردشگران در مساجد و امامزادهها صورت گرفت.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رامسر خاطرنشان کرد: بهدلیل گردشگرپذیر بودن رامسر هیئتامنای مساجد با فرهنگ گردشگری آشنا هستند و اداره اوقاف نیز کلاسهای آموزشی برای چگونگی برخورد با گردشگران برگزار میکند. درواقع، بهاندازهای که هیئتامنای مساجد رامسر برای ارائه خدمات پایکار هستند در سایر شهرها و استانها نیستند؛ چراکه رامسر از دیرباز شهر گردشگری بوده و مردم با فرهنگ گردشگری آشنا هستند.
حاجیپور افزود: اکنون با فرارسیدن تابستان در بقاع متبرکه رامسر برنامه نشاط معنوی در حال برگزاری بوده و خیمههای معرفت با حضور روحانیون متخصص که از قم به این شهر آمدهاند در حال ارائه خدمات به شهروندان و گردشگران است.
وی با بیان اینکه بهزودی اقامتگاهی برای گردشگران افتتاح میشود، یادآور شد: فاز نخست مجتمع اقامتی به مساحت 3 هزار و 800 مترمربع در دستساخت بوده که 4 ماه آینده به بهرهبرداری میرسد و حدود 12 سوئیت دارد که برای گردشگران تدارک دیدهشده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رامسر افزود: با توجه به اینکه ممکن است بین مسافران افرادی باشند که توانایی کرایه منزل و سوئیت نداشته باشند، اقشار آسیبپذیر را در نظر گرفتهایم و اقدام به ساخت این پروژه کردهایم که تاکنون حدود 4 میلیارد تومان برای اوقاف و امور خیریه رامسر هزینه داشته است.
حاجیپور بیان کرد: سازمان اوقاف با منابع طبیعی در سطح ملی تفاهمنامهای دارد که برای استفاده از عرصههایی که جنگلکاری نشده و در کنار امامزادهها قرار دارد به اوقاف اجازه دادهشده تا در آن عرصهها زیرساختهای گردشگری احداث شود تا مردم بتوانند به برپایی کمپ اقدام کنند که بهعنوان مثال میتوانم در این مورد از روستاهای گلین و آغوزکی نام ببرم.
وی گفت: منابع طبیعی نیز علاقهمند است تا در این مورد با ما همکاری داشته باشد؛ زیرا وقتی مردم بدانند که فلان عرصه متعلق به امامزاده است از آسیب به آن جلوگیری میشود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه رامسر خاطرنشان کرد: در پاسخ به آنانی که میگویند، رامسر مکانی برای گردشگری مذهبی وجود ندارد باید گفت، فقط در روستای جواهرده سه مسجد با کارکردهای متفاوت است. علاوه بر این در این روستا امامزادهای به نام سیده فاطمه داریم که بهعنوانمثال کل آب مورد نیاز گردشگران از این امامزاده تأمین میشود بدون اینکه هزینهای از آنان دریافت کنیم.
حاجیپور نقش مردم رامسر را در اداره امامزادهها و بقاع متبرکه ستودنی دانست و به آنا گفت: مردم و خیران رامسری با اداره اوقاف و امور خیریه همکاری خوبی دارند و این اداره از توان خیّران در پروژههای خود بهخوبی استفاده میکند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/