۷ محصول فناورانه حوزه سلامت رونمایی شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، در دهمین گردهمایی مدیران فناوری و روسای مراکز رشد فناوری دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و با حضور وزیر بهداشت و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، هفت محصول فناورانه حوزه سلامت رونمایی شد.
این هفت محصول شامل هلیوم مایع دستگاه MRI، پنل روشنایی و ضدعفونیکننده ایمن برای انسان، اکسیژنساز بای پپ، رادیولوژی دیجیتال، نانوهیدروکسی آپاتیت کربناته نانو ساختار، دستگاه اتوکلاو FLASH22 و ماده موثره داروی سیتاگلیپتین است.
هلیوم مایع دستگاه MRI که نقش خنککننده این دستگاه را ایفا میکند برای اولین بار در ایران توسط گروه صنعتی شهید عارفی سازمان توسعه منابع انرژی توان ایران تولید شده و با تولید آن، ایران چهارمین کشور تولیدکننده این مایع در دنیا به حساب میآید.
پنل روشنایی و ضدعفونیکننده ایمن برای انسان مدل ناهید دارای گواهینامه ثبت اختراع است و کاربردهایی مانند روشنایی محیط کار و بیمارستان، ضدعفونیکننده سطوح و هوا و ایمنی برای چشم و پوست نوزادان، اطفال و بزرگسالان دارد.
اکسیژنساز بای پپ یکی از محصولات شرکت دانش بنیان زیست تجهیز دانش پویا است که کممصرفترین و کمجاترین اکسیژنساز پنج لیتر در دقیقه ایرانی موجود در بازار است که ۲۹۰ وات برق مصرف میکند.
دستگاه رادیولوژی دیجیتال به عنوان اولین دستگاه تولید مستقل شده ایرانی توسط شرکت دانشبنیان شیماپرتو ساخته شده که در داخل کشور طراحی و تولید شده و به جز سه قطعه، تمام قطعات آن ایرانی است این محصول علاوه بر اخذ استاتداردهای ملی و بینالمللی، تا چند ماه آینده گواهینامه CE اروپا را اخذ میکند. ظرفیت تولید این محصول، ۱۵۰ دستگاه در سال است و قیمت آن نسبت به مشابه خارجی ۳۰ درصد کمتر است.
دستگاه اتوکلاو FLASH22 محصول شرکت دانشبنیان ایفا فراز آوینا است که دارای صفحه نمایش لمسی، سیکل فوق سریع در ۶ دقیقه، سیستم PLC و مانیتورینگ جهت کنترل دما و فشار به صورت اتوماتیک است و قابلیت اتصال USB جهت ذخیرهسازی اطلاعات، قابلیت جابجایی آسان و مصرف برق فوقالعاده کم را دارد.
نانوهیدروکسی آپاتیت کربناته نانوساختار توسط شرکت دانشبنیان پردیس پژوهش فناوران یزد (آپاتک) است که به دلیل سازگاری زیستی، زیست فعالی و قابلیت اطمینان کاربردی در بدن، به طور گسترده برای کاربردهای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و آرایشی بهداشتی استفاده می شود.
ماده موثره داروی ضد دیابت سیتاگلیپتین که تا پیش از این به کشور وارد میشد، بدون انتقال فنی و به صورت بومی توسط شرکت دانشبنیان حکیم فرایند شیمی ساخته شده است و ظرفیت تولید آن سه تن در سال و پاسخگوی نیاز کشور و هفت شرکت تولیدکننده این دارو است.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/