بیمه زنان خانهدار بهزودی اجرایی میشود
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از همدان، فریبا نظری پورکیایی در کارگروه بانوان و خانواده استانداری همدان با بیان اینکه اعضای خانوادهها به زندگی انفرادی و دوری از جمع کشیده شدهاند، اظهار کرد: با تحقیق سه سال گذشته میزان گفتوگوی افراد در خانوادهها کمتر از نیم ساعت است که باید به این مهم رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه دچار کمبود نشاط اجتماعی در خانواده هستیم، اضافه کرد: انتصاب زنان در پستهای مدیریتی افزایش 100 درصدی داشته است، اضافه کرد: زنان جامعه از توانایی زیادی برخوردار هستند که میتوانند در توسعه و رشد جامعه مؤثر باشند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حوزه بانوان بسیار وسیع است، تصریح کرد: این حوزه به قدری گسترده است که مردان را نیز شامل میشود.
نظری پورکیایی با بیان اینکه حوزه بانوان یک دستگاه حاکمیتی است، تشریح کرد: این حوزه باید پیگیر مطالبات حوزه زنان و خانواده باشد و از طرفی نیاز داریم در حوزه زنان و خانواد آموزش و اطلاعرسانی داشته باشیم.
وی تأکید کرد: باید از اطلاعرسانی یکسویه پرهیز کرد و یک خانواده در کنار همدیگر از حقوق شهروندی اطلاع داشته باشند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده یادآور شد: در سیل اخیر، همدان یکی از استانهایی بود که کمترین مشکل را در زمینه خدمات ویژه به بانوان و کودکان بهعنوان استان معینی و شهری که خود دچار مشکل بود داشت.
نظری پورکیانی با بیان اینکه تا سال گذشته زنان عضو ستاد مدیریت بحران نبودند، مطرح کرد: درصدد هستیم بیمه زنان خانهدار را اجرا و محلی برای فروش محصولات خانگی زنان ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه درصدد هستیم مصوبه قانونی برای ساعات ورزش بانوان تا پایان امسال بگیریم با اشاره به افزایش نشاط خانوادهها و جلوگیری از ایجاد خانواده تفردی متذکر شد: دفتر امور بانوان و خانواده باید سه مأموریت توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بانوان را در برنامه داشته باشد.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: این دفتر در حوزه توانمندسازی سیاسی بانوان با رشد 100 درصدی در زمینه انتخاب زنان در پستهای مدیریتی مواجه بوده است.
نظری پورکیایی با بیان اینکه حضور زنان در پستهای مدیریتی در دولت تدبیر و امید افزایش یافته است، توضیح داد: مقرر شده که ساعت ورزش بانوان به صورت منسجم در کشور در ساعت مشخصی در تفاهمنامهای که با وزارت ورزش و جوانان منعقد شده تا پایان سال اجرا شود.
وی بیان کرد: اکنون 50 درصد جامعه را زنان تشکیل دادهاند و 80 درصد آسیبدیدگان در بحرانهای طبیعی زنان هستند.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه حوزه بانوان و خانواده به دلیل وسعت دارای دغدغه و مشکلات زیادی است، اظهار کرد: مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، بهداشت و تندرستی میتواند در ارتقای این حوزه مؤثر باشد.
نظری پورکیایی خاطرنشان کرد: زنان قشر تأثیرگذاری در جامعه محسوب میشوند و حل مشکلات زنان به بودجه و امکانات بیشتری نیاز دارد.
وی با بیان اینکه کمبود نشاط اجتماعی، خلأ مهم جامعه برای جلوگیری از بروز و گسترش آسیبهای حوزه زنان است، خاطرنشان کرد: حل مشکلات زنان کشور نیازمند همراهی همه ارگانها است و به تنهایی نمیتوان حجم فراوان آسیبهای مرتبط با زنان و خانوادهها را برطرف کرد.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده اضافه کرد: ناگزیر به تعامل سازنده با دستگاهها و ارگانهای مختلف هستیم تا با نگاه همهجانبه و توسعهمحور، آسیبها را به صورت ریشهای و همیشگی برطرف کنیم.
به گفته نظری پورکیانی، تنها نگاه اقتصادی برای حل مشکلات زنان و مناطق آسیبپذیر راهگشای حل کمبودها نیست و باید از توان دستگاههای فرهنگی بیشتر از همیشه برای رفع نارساییها استفاده شود.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/