سوخت فسیلی مهمتر از آموزش است
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از کیاواس، صندوق بینالمللی پول گزارش جدیدی در خصوص کمک هزینههای سوخت فسیلی در کشورهای مختلف منتشر کرده است. هزینه صرف شده برای یارانه سوختهای فسیلی در ایالات متحده آمریکا ۱۰ برابر بیشتر از بودجه آموزش است.
صندوق بینالمللی پول با مقایسه هزینه مصرفی دولتها در حوزه انرژی متوجه شد که بعد از چین و روسیه، آمریکا بیشترین میزان صرف هزینه در این حوزه را دارد. آمریکا تنها در سال ۲۰۱۵ حدود ۶۴۹ میلیارد دلار روی یارانههای سوختی هزینه کرده است.
هزینه آمریکا در یارانههای سوختی بیشتر از بودجه وزارت دفاع و ۱۰ برابر بودجه آموزشی این کشور است. در سال ۲۰۱۵ حدود ۴,۷ تریلیون دلار در جهان صرف کمکهزینههای سوخت شده که این آمار در سال ۲۰۱۷ به ۵.۲ تریلیون دلار رسیده است.
صنعت سوخت فسیلی اصرار دارد که کاهش یارانههای سوخت باعث آسیب جبرانناپذیری به اقتصاد جهانی میشود. بنابراین در حالی که کشورها به آرامی بهسوی انرژیهای تجدیدپذیر و تکنولوژیهای آن میروند، مسموم کردن غذا، هوا و سیاره با سوختهای فسیلی ادامه خواهد داشت.
اگر میزان یارانههای سوخت فسیلی کاهش پیدا میکرد، نهتنها از نظر مالی نتایج بهتری داشت، بلکه میتوانست جان انسانهای بیشتری را نجات داده و میزان انتشار کربن را کاهش دهد.
انتهای پیام/۴۱۰۷/۴۰۲۱/ن