منشأ بروز 40 درصد آسیبهای اجتماعی فضای مجازی است
محمد حسینزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه رسانه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره مضرات استفاده از فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان گفت: امروزه هر نوجوانی در جامعه را مشاهده میکنیم دارای گوشی تلفن همراه است و در نتیجه استفاده از اپلیکیشنهای مختلف بهراحتی قابل دسترس برای افراد است و قطعاً مضراتی که استفاده از شبکههای اجتماعی مختلف برای نوجوانان دارد به مراتب بالاتر از فواید آن است.
وی با بیان اینکه خانوادهها باید نظارت خود بر استفاده فرزندان از اینترنت را بیشتر کنند اظهار کرد: یکی از راههایی که خانوادهها میتوانند از آن استفاده کنند محدود کردن استفاده از اینترنت است و والدین باید به فرزندان بیاموزند که هر مطلبی که در فضای مجازی است صرفاً حقیقت نداشته و از طرفی خود خانوادهها نیز باید با فضای مجازی و استفاده از آن آشنا شوند تا بتوانند کودکان و فرزندان خود را کنترل کنند.
این فعال حوزه فرهنگی تصریح کرد: ایجاد بلوغ زودرس در نوجوانان، گوشهگیری و انزوا و بروز افسردگی در نوجوانان از جمله مضرات استفاده بیش از حد این افراد از فضای مجازی است. علاوه بر این موضوعات، جوانانی که بیش از حد به سراغ فضای مجازی میروند نوعی بیاشتهایی به آنها دست میدهد و بهدلیل اینکه تحرک افراد پایین میآید، وزن آنها بالا میرود که در آینده میتواند موجب بروز بیماریهای مختلف باشد.
حسینزاده گفت: قطعاً وزارت آموزش و پرورش بهترین نهادی است که میتواند به دانشآموزان استفاده صحیح از فضای مجازی را یاد دهد تا این افراد بهدلیل استفاده از فضای مجازی دچار مشکل نشوند. از طرفی امروزه بروز فساد و پخش کلیپهای مستهجن در فضای مجازی رواج بسیاری پیدا کرده است، لذا اگر این مطالب بهراحتی در اختیار جوانان قرار گیرد، شاهد آثار مخرب آن در جامعه خواهیم بود.
وی فضای مجازی را عامل بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی دانست و اظهار کرد: هماکنون منشأ 40 درصد آسیبهای اجتماعی و جرمهای رخ داده در جامعه، فضای مجازی است، لذا ورود جدیتر دستگاه قضائی به موضوع فضای مجازی و کنترل این فضا امری ضروری است.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/