آثار ارزشمند میراث فرهنگی استان مرکزی مغفول مانده است
علیرضا ایزدی در گفتگو با خبرنگار حوزه میراث فرهنگی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص تهدیدهای پیش رو در حوزه میراث فرهنگی کشور اظهار کرد: استان مرکزی بیشتر با برند صنعتی شناخته میشود و میراث فرهنگی آن پتانسیل خوبی برای شناسایی دارد که متأسفانه تاکنون مغفول مانده است.
وی افزود:در استان مرکزی تاکنون یکهزار و 600 اثر میراث فرهنگی ارزشمند شناسایی شده است که سه پایگاه در حوزه قنات داریم که جهانی شده است؛ مسجد جامع ساوه زیباترین گچبری دنیا را دارد، همچنین آثار متعددی در زمینههای محوطههای تاریخی داریم که از جمله آثار ارزشمندی هستند که در این استان واقع شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: 300 رشته صنایع دستی در کشور وجود فعال است که 100 رشته آن در استان مرکزی وجود دارد. این استان در رشته فرش قدمت ارزشمندی دارد و بعد از اصفهان بیشترین و باکیفیتترین میناکاری را دارد.
ایزدی با بیان اینکه استان مرکزی در حوزه چوب و منبت وضعیت خوبی دارد، ادامه داد: بیش از 8 هزار و 200 نفر در عرصه صنایع دستی در این استان فعال هستند به خصوص در حوزه گردشگری با وجود آب گرم محلات و حوزه گل و گیاه بیشترین گردشگر و توریست را داریم.
وی عنوان کرد: بازار اراک جزو بهترین و زیباترین بازارهای کشور است که با وجود سراهایی که دارد به عنوان جاذبه گردشگری شهر اراک محسوب میشود.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/