توسعه کیفی برندهای پوشاک داخلی و ارتقای کیفی طراحی و مد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، فرشاد مقیمی با اشاره به لزوم ابلاغ سند توسعه صنعت نساجی و پوشاک خاطر نشان کرد: با اجرای این سند استراتژی مشخصی برای صنعت نساجی و پوشاک حاکم و راهبرد اصلی کشور در این صنعت مشخص خواهد شد.
وی با تأکید بر ممنوعیت واردات کالای نهایی پوشاک و اعمال تدابیر ویژه برای توسعه صنعت نساجی در کشور افزود: در صنعت هر کشوری واردات، صادرات و تولید صنعتی نقش مهمی دارد و ممنوعیت واردات پوشاک به منزله رد این سیاست تجاری نیست.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت را حمایت از محصولات ایرانی، ایجاد بستر برای توسعه کیفی برندهای داخلی و ارتقاء کیفی طراحی و مد در کشور عنوان کرد و گفت: اختلاف سلیقه کاری بین تولیدکنندگان و واردکنندگان ناشی از برداشتهای متفاوت از صنعت و فضای کسبوکار است که ما باید با برگزاری نشستهای مشترک، نقطه نظرات دو طیف تولید و توزیع را به هم نزدیک نماییم تا تفکرات منطقی حاکم شود.
مقیمی ابلاغ طرح توسعه صنعت نساجی و پوشاک را در بههمرسانی و توافق بین تولید و توزیع مؤثر برشمرد و گفت: اتحادیه واردکنندگان هم میتواند نقطه نظرات پیشنهادی خود را در خصوص این سند اعلام نماید تا بهزودی این صنعت برای اجرا ابلاغ شود.
وی با اشاره به شرایط فعلی کشور و ضرورت مدیریت ارزی تصریح کرد: ورود مواد اولیه تولید از برنامههای اصلی وزارتخانه بوده و تنها محدودیتهای ارزی برای ورود کالاهای غیرضروری و محصولات دارای مشابه داخلی با کیفیت و تولید مناسب ایجاد شده است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: تسریع در واردات مواد اولیه با همکاری بانک مرکزی و گمرک با جدیت پیگیری شده و محدودیتها صرفاً برای برخی از کالاهای نهایی است.
وی در خصوص مشکلات مطرح شده به دستورالعمل واردات پوشاک و موضوعاتی نظیر حضور برندهای خارجی در کشور توضیح داد: اصلاح دستورالعمل مطابق نظر تشکلها در دستور کار بوده و اتحادیه واردکنندگان پوشاک نیز میتوانند نقطه نظرات اصلاحی خود را اعلام کنند تا پس از بررسی کارشناسی اصلاحات لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/4129/ 4083/پ
انتهای پیام/