پوشش نامناسب برخی بانوان حتی در کشورهای غربی هم دیده نمیشود
حجتالاسلاموالمسلمین مهدی بیاتی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، خانواده و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره وضعیت پوشش و حجاب در جامعه اظهار کرد: پوشش در هر مجموعهای که فرهنگ مترقیتری دارد به قوانینی در جامعه مرتبط میشود که علامت آن فرهنگ است.
وی افزود: در تاریخ بشریت مسئله پوشش یک علامت برای فرهیختگی بوده است که در گذشتههای دور افرادی که جایگاه اجتماعی بالاتری داشتند دارای پوشش بهتری بودند اما افرادی که در جایگاه اجتماعی پایین بودند برهنهتر به نظر میرسیدند.
مدیر مرکز پژوهشی حجاب طهورا با بیان اینکه امروزه یک دگرگونی ایجاد شده و آن هم این است که رسانهها پوشش را تعریف میکنند، گفت: در کشور مقاومی مثل ایران که پوشش آن دنیای غرب را به زانو درآورده است، تصمیمات مهم و محکم از سوی مردان قوی و با ایمان گرفته میشود. البته در بین مردم ایران یک سری جوانانی هستند که در ستون میانی قرار میگیرند و خود را درگیر آرمانها نمیکنند.
بیاتی عنوان کرد: متأسفانه در جامعه ما پوشش در بعضی خانمها و برخی آقایان وضعیت مناسبی ندارد و حتی تعجب میکنیم مواردی در ایران دیده میشود که در جوامع غیر مسلمان توسط افراد عادی هم دیده نمیشود.
وی گفت: این وضعیت را میتوان در فضای علمی و دانشگاهها با گذاشتن کرسیهای آزاد درباره زبان بدن و پیام رنگها مورد نقد و بررسی قرار داد که چطور لباس، آرایش و حتی کلام میتواند پیام خاصی داشته باشد.
مدیر مرکز پژوهشی حجاب طهورا بیان کرد: لباس و مدل که یک نوع بههم ریختگی است، معنادار هستند و از سر جهالت و یا غفلت و تقلید مخصوص افرادی است که سعی در جلب نظر دیگران دارند.متاسفانه مد روز در تعداد محدودی از افراد در جامعه زنگ خطر ایجاد میکند چرا که یک تناسب و سبک زندگی افراد و پوشش و آرایشی که دارند حامل پیامهای به خصوصی هستند.
وی گفت: برای حل این مسئله با بالابردن خودآگاهی در افراد جامعه میتوان به آنها کمک کرد که خود تصمیم بگیرند که از این هنجار استفاده نکنند.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/