اعتماد به مردم؛ راهبرد امام خمینی(ره) در مدیریت بحران
آیتالله هاشم هاشمزاده هریسی در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: امام خمینی(ره) با تدابیرشان موفق شدند انقلاب اسلامی را در اوایل پیروزی خود از بحرانهای متعدد دور سازد و اگر هم بحرانی شکل میگرفت آن را سریع دفع میکردند؛ لذا در این حوزه مدیریت بسیار خوبی داشتند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) تهدیدات را به فرصت تبدیل کردند، افزود: شیوه مدیریت بحران ایشان و مقابله با تهدیدات در تاریخ بینظیر بود و یکی از عوامل توفیق امام خمینی(ره) در مدیریت و دفع بحرانها، ریشه در ایمان و اعتقاد راسخ به قدرت الهی داشت. ایشان شخصیتی هستند که به خداوند متصل بودند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دومین عامل توفیق امام خمینی(ره) در مدیریت بحرانها، ریشه در اعتقاد و ایمان به بندگان خدا دارد، گفت: امام خمینی(ره) به قدرت مردم اعتماد و ایمان داشتند و تأکید میکردند که اگر مردم همیشه در صحنه باشند، خدا هم به خاطر مردم به این نظام و به این کشور کمک خواهد کرد؛ لذا امروز هم باید مسئولان کشور و مدیرانی که متصدی امور اجرایی هستند، بدانند که اگر به حضور و قدرت مردم ایمان و باور داشته باشند و به آنها اعتماد کنند، بهراحتی خواهند توانست بحرانها را یکی پس از دیگری پشت سر بگذاریم و تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم.
هاشمزاده هریسی ادامه داد: یکی از راههایی که باید برای تشویق مردم به حضور در صحنه مدنظر قرار داد، این است که مسئولان پیوسته و شبانهروز باید مشکلات مردم را ببینند، صدایشان را بشنوند و برای بهبود وضعیت زندگی و معیشتی آنها از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
وی بیان کرد: امام خمینی(ره) برای اینکه مردم را همیشه در صحنه نگاه دارند و توطئهها را خنثی و بحرانها را پشت سر بگذارند، همیشه با مفسدان و قانونشکنان برخورد جدی میکردند و بیشترین نهیب امام خمینی(ره) در حوزه مبارزه با فساد و مبارزه با مسئولان فاسد بود و برای این مهم، منشور هشت مادهای و فرمان صادر میکردند و این منشور تا آخر زنده است و باید در مبارزه با فساد مدنظر قرار گیرد.
انتهای پیام/4079/پ
انتهای پیام/