همه شخصیتهای داستان «دلدار» برای خود سرانجامی دارند
مهران نائل در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره تجربه بازی در سریال «دلدار»به کارگردانی برادران محمودی که این شبها به عنوان سریال ماه رمضان شبکه دو سیما در حال پخش است، گفت: من از قبل برادران محمودی را میشناختم و توسط آقای نوید محمودی به این کار دعوت شدم. این اولین تجربه همکاری من با نوید و جمشید محمودی بود. البته از قبل قرار بود که با هم کار کنیم اما تا زمان تولید سریال دلدار فرصت این همکاری پیش نیامد.
وی اظهار کرد: در ابتدا نقش دیگری در این سریال برای من در نظر گرفته شد که با صحبتهای بعدی که با برادران محمودی داشتم، نظر من این بود که اگر ممکن است نقش کامیار را که چالش بیشتری دارد به من بدهند. خدا را شکر پس از مقداری گفتگو و مشورتی که داشتیم نهایتاً این نقش را به من دادند.
این بازیگر درباره این که چگونه توانسته است وجوه منفی شخصیت کامیار را در سریال دلدار برای مخاطب باورپذیر سازد، گفت: من همواره چه در تئاتر و چه در کارهای تصویریام تلاشم بر این مبنا بوده که تا جایی که امکان دارد بازی اضافه نداشته باشم. متأسفانه برخی مخاطبان عام و حتی حرفهای، بازیهای اغراقآمیز و اضافی را میپسندند و بر همین مبنا فکر میکنند که آن بازیگر چقدر توانمند است! اما از نگاه خود من، این اضافهکاری است. معمولاً در ایفای نقش منفی، فضا برای اغراق مهیا بوده و این برای بازیگر یک دام محسوب میشود.
محور سریال «دلدار» موضوعاتی است که در جامعه امروز ما جریان دارد و جوانان با آن دست و پنجه نرم میکنند
وی عنوان کرد: مثلاً بازی «تام هاردی» در فیلم «لاک» ساخته «استیون نایت» را در نظر بگیرید.این بازیگر شخصیتی را بازی کرده است که در سراسر فیلم، فشار روحی بالایی را تحمل میکند، اما در بازی او اضافهکاری نمیبینید. شاید بتوان گفت معیار بازی من در نقش کامیار چنین بازیهایی است. کامیار اگرچه در نگاه اول نقش منفی به نظر می رسد، ولی لزوماً شرّ محض نیست؛ آدمی است که در اطراف خودمان هم شبیه آن را میبینیم. بنابراین سعی کردم که به گونهای آن را ارائه دهم که در عین حال که منفور بوده و مخاطب از او بدش بیاید، اما این وجوه منفی را به اندازه لازم اجرا کنم و نه بیشتر.
نائل درباره میزان موفقیت خود در ایفای این نقش هم گفت: بازیگری در یک مجموعه تلویزیونی یک کار دستهجمعی است و به عوامل و افراد زیادی از جمله نویسنده، کارگردان، فیلمبردار و بازیگر مقابل تو بستگی دارد. در سریال دلدار، نقش کامیار به تدریج کامل و کاملتر شد. الان که به قسمتهای پایانی نزدیک میشویم، از نگاه خود من شاید بعضی از پلانهایم به آن پختگی لازم نرسیده بود. اتفاقاً برادران محمودی برعکس خیلی از کارگردانها، روی بازی خیلی حساس هستند. بازی من هم ترکیبی از همه عوامل بوده است. خود من خیلی سعی کردم و روی این مسئله تمرکز داشتم اما در عین حال وقتی کارگردان تصویر نهایی را میبیند خیلی بهتر میتواند ایراداتی که از دید من پنهان مانده را اصلاح کند.
بازیگر سریال دلدار درباره تجربه بازی در یک سریال مناسبتی هم گفت: هر بازیگری دوست دارد کارش دیده شود و مخاطبان آن را بپسندند. پخش هر شبی یک سریال در ماه مبارک رمضان و زمانی که خانوادهها پس از افطار پای تلویزیون مینشینند، فرصت بسیار مناسبی است. برای من، قصه دلدار و نقش کامیار و البته کار کردن با برادران محمودی جذاب بود و به این عوامل باید پخش مناسبتی سریال را هم اضافه کرد که یک امتیاز محسوب میشود.
نائل به موضوعات محوری سریال دلدار به عنوان یکی دیگر از نقاط قوت این سریال اشاره کرد و افزود: دلدار موضوعاتی را که در جامعه امروز ما جریان دارد و جوانان با آن دست و پنجه نرم میکنند محور داستان خود قرار داده است. معضلاتی مثل بیکاری، نوسان قیمت دلار، راهاندازی کسب و کار، عشق و ازدواج و ... از نگاه من یکی از نقاط قوت فیلمنامه دلدار این است که سعی میکند همه شخصیتهایش را به سرانجام برساند. قصههای مختلف در جریان است ولی سعی میکند همه شخصیتها و آدمهایش را به سرانجام برساند و این ویژگی مثبت این فیلمنامه است.
انتهای پیام/4072/4104/
انتهای پیام/