خرید 1.9 میلیاردی تجهیزات برای حاشیهنشینهای کهگیلویهوبویراحمد
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از استانداری کهگیلویه و بویراحمد، محمدکاظم نظری در نشست ستاد ساماندهی آسیبهای اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد به تأکید مقام معظم رهبری بر حل معضلات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: رویکرد دولت پیگیری توصیههای مقام معظم رهبری در حل مشکلات اجتماعی است.
وی عنوان کرد: دولت با وجود همه فشارهای اقتصادی در این زمینه نه تنها کم نگذاشته؛ بلکه هرساله میزان این اعتبارات را نیز افزایش میدهد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هرکدام از دستگاههای اجرایی بهصورت مجزا اعتباراتی در حوزه آسیبهای اجتماعی دریافت میکنند، افزود: حوزه اجتماعی نیز در قالب عقد قرارداد با سمنها و تخصیص اعتبار به این سازمانهای مردمنهاد کارهای مهمی در راستای پیشگیری و مقابله با این آسیبها انجام داده است.
نظری به اجرای ۵۰۰ برنامه از سوی دفتر امور اجتماعی و سمنها برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اشاره و بیان کرد: برخی افراد گاهی فقط نیمه خالی لیوان را میبینند و مسائل را بدتر از آن چیزی که است، جلوه میدهند.
وی به موضوع ترک تحصیل و خودکشی تعدادی از دختران دیشموکی اشاره کرد و گفت: اکنون مهمترین راهبرد ما در این قضیه باید آسیبشناسی موضوع و کمک به حل مشکلات باشد و نباید با نظرات غیرکارشناسی بدبینی را در جامعه ترویج دهیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: بهطور قطع مشکلات ساختاری و ضعف به تبع مشکلات کشور در این استان نیز وجود دارد و با توجه به محرومیتها انتظار میرود قضاوتها عادلانه باشد.
نظری تأکید کرد: اصحاب رسانه در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و آگاهسازی جامعه میتوانند نقش مؤثری ایفا و در این مسیر ما را یاری کنند.
وی به حاشیهنشینی در اطراف شهرهای یاسوج و دهدشت اشاره و تصریح کرد: یکی از دلایل به وجودآمدن این حاشیهنشینیها شاید نهادینهنشدن و لزوم اجرای طرحهای جامعه شهری در استان بوده است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه افزون بر یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات در مناطق حاشیهنشین اختصاص یافته است، عنوان کرد: ضمن قدردانی از تلاشهای خیران و نوسازی مدارس، مسئولان مربوط کالاهای موردنیاز را خریداری کرده و با نظارت حوزه اجتماعی استانداری بین مناطق حاشیهنشین توزیع شود.
نظری تأکید کرد: انتظار میرود حضور اورژانس اجتماعی در مناطق حاشیهنشین پررنگتر باشد و اعضای سمنها، دستگاههای فرهنگی و ورزش و جوانان با برنامهریزی هدفمند به صورت مستمر و فعال در این مناطق خدماترسانی کنند.
وی با تأکید بر اینکه نباید سیاهنمایی کرد، گفت: کارشناسان وضعیت رشد یا کاهش آسیبهای اجتماعی را دقیق رصد و ارزیابی کنند و مطابق با واقعیت مستندسازیهای لازم را تهیه و در نشستهای بعدی در این کارگروه ارائه دهند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: دستگاههای مرتبط نیز به صورت مستمر گزارش عملکرد خود را ارائه دهند و بر نحوه توزیع این کالاها در مناطق حاشیهنشین نظارت جدی داشته باشند.
حجتالاسلام سید ابوالفتح میرمحمدی مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست اظهار کرد: پایان تیر آخرین فرصت برای هزینهکرد این اعتبارات است.
وی عنوان کرد: علوم پزشکی موظطف به برپایی کارگاه سلامت در مناطق حاشیهنشین است و ورزش و جوانان و فنی و حرفهای هرکدام بنا بر رسالت سازمانی و کاری خود نیز به خدماتدهی بپردازند.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/