سرودهای حماسی فلسطین قویتر از سلاحهای صهیونیسم است
حسین دیپیر در گفتگو با خبرنگار حوزه حماسه و مقاومت گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره تأثیر موسیقی و سرودهای حماسی در مبارزه ملت فلسطین با رژیم صهیونیستی گفت: جنبش مردم فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست به 70 سال قبل میگردد. بعد از جریان مبارزات عزالدین قسام و مبارزاتی که علیه رژیم اشغالگر از درون فلسطین شکلگرفته است، سرود و موسیقی حماسی نقش بسیار پررنگی را در تهییج جوانان و مبارزان انقلابی فلسطین داشته است. تا جایی که این سرودها و نواهای حماسی توانسته است فرهنگ انتفاضه و مقاومت را به دیگر کشورهای عربی منطقه نیز انتقال دهد و در زمان ایجاد شرایطی مشابه در تجاوز یک اشغالگر به سرزمین مادری جوانان و مبارزان سوری،عراقی و یمنی را در خط تداوم انتفاضه قرار دهد.
وی بیان کرد: موسیقی یکی از ارکان جداییناپذیر جامعه انسانی است که در شرایط و زمانهای مختلف کاربردی متفاوت نیز دارد. در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی نیز بسیاری از سرودها و نواهای انقلابی ساخته شد که توانست جامعه را بهسوی مبارزه برعلیه ظلم و ستم سوق بیشتری دهد و شرایطی را برای حرکتهای جمعی و گروهی پدید آورد.
رئیس مرکز موسیقی بسیج هنرمندان تهران بزرگ ادامه داد: در زمان حمله داعش به سوریه و عراق سرودهای انقلابی انتفاضه فلسطین با همان شور و حرارت در جبهههای مبارزه عراق و سوریه نیز شنیده میشد. باید گفت جوانان عراقی و سوری در شرایطی که داعش و نیروهای متخاصم به سرزمینشان حمله کرده بودند با ساختن هزاران کلیپ تصویری و موسیقی حماسی توانستند بسیج عمومی را در کشورهای خود شکل دهند و چه بسیار از جوانانی که با دیدن کلیپها و شنیدن نواهای انقلابی عزم دفاع از سرزمین خود را کردند.
وی اظهار کرد: حداقل از چندی پیش تاکنون در زمینه ساخت موسیقیهای حماسی فلسطین از سوی هنرمندان این رشته در فلسطین، شاهد کارهای جدید نیستیم که البته این کمبود نیز جای سؤال دارد. سرودهای انتفاضه و آهنگهای انقلابی که برای حرکت انتفاضه ساخته و پرداخته شده است با توجه به ریتم و آهنگ موسیقی عرب توانسته خود را در اذهان ماندگار کند. سرودهای انتفاضه تأثیر فرهنگی گستردهای بر روی جنبشهای دیگر در نقاط دیگر جهان داشته و خواهد گذاشت. هنوز هم این سرودها برای انسجام روحی مردم انقلابی در نقاط دیگر جهان بسیار مؤثر است.
دیپیر تأکید کرد: مبارزان فلسطینی در مقابل مهاجمان صهیونیسم که تا دندان مسلح هستند با سلاح و هنری مانند سرود و موسیقی حماسی ایستادگی کردهاند و بهمراتب تأثیر سرودهای انقلابی مبارزان فلسطینی در برابر سلاحهای صهیونیسم برندهتر و مؤثرتر است. یک سرود حماسی فرهنگ ایستادگی و مقاومت را به دنیا انتقال میدهد و در این راه هزاران نفر فرهنگ مقاومت را همراهی میکنند.
کارشناس سرودهای انقلابی و حماسی تأکید کرد: زبان هنر انقلابی بسیار برندهتر از سلاحهای صهیونیست و آلسعود است. جوانان فلسطینی و بهتبع آن جوانان و مبارزان یمنی و سوری و عراقی توانستهاند با استفاده درست از هنر موسیقی در راه مبارزه با متجاوزان گام بردارند و علاوه بر مبارزه نظامی با این متجاوزین، با ساخت کلیپهای صوتی و تصویری و سرودهای حماسی و انقلابی راه را برای ادامه مبارزه همواره کنند.
انتهای پیام/4100/
انتهای پیام/