دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 خرداد 1398 - 14:52
رضوی در گفتگو با آنا:

اجاره‌ خوابگاه‌های دانشگاه آزاد تبریز نصف اجاره‌ خودگردان‌هاست

مدیر امور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: اجاره‌بهای دریافتی خوابگاه‌های این دانشگاه حدود نصف اجاره‌بهای مصوب برای خوابگاه‌های خودگردان است.
کد خبر : 384493
97-10-c29-2020.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز با نزدیک شدن به فصل ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی و از آنجایی که ایجاد شرایط مساعد تحصیل و آموزش برای دانشجویان به‌عنوان ضرورتی مسلم باید مورد توجه قرار گیرد، سیدداود رضوی مدیر امور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره وضعیت خوابگاه‌های این دانشگاه به سؤالات خبرنگار آنا پاسخ داده است که در گفتگوی زیر می‌خوانیم.


آنا: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز دارای چند باب خوابگاه بوده و ظرفیت آنها چه تعداد است؟


رضوی: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اکنون دارای سه باب خوابگاه برای دانشجویان دختر به ظرفیت حدود 650 نفر است که در نزدیکی مجتمع آموزشی این دانشگاه واقع شده‌اند.


آنا: نحوه اداره و هزینه خوابگاه‌ها به چه صورتی است؟


رضوی: هر چند برابر مقررات، خوابگاه‌ها باید خودگردان بوده و هزینه‌های آن از طریق اجاره بهای پرداختی دانشجویان ساکن تأمین شود؛ اما به‌دلیل افزایش نرخ حامل‌های انرژی (آب، برق و گاز) و هزینه‌های نگهداری و تعمیرات، دانشگاه مجبور به پرداخت بخشی از هزینه‌ها از بودجه عمومی دانشگاه است.  


برای نمونه در سال تحصیلی 98-97 (یعنی دو نیمسال تحصیلی 1/97 و 2/97 و ترم تابستان) حدود 200 میلیون تومان اضافه بر درآمد خوابگاه‌ها، هزینه شده است.


آنا: در مورد تعمیر و تجدید امکانات خوابگاه‌ها برای سال تحصیلی جدید چه برنامه‌ای دارید؟


رضوی: قطعاً با پایان یافتن سال تحصیلی فعلی، نیاز به انجام تعمیرات در خوابگاه‌ها وجود دارد تا محیطی مناسب‌تر برای زندگی دانشجویی جدید فراهم شود؛ بنابراین بنا به درخواست این حوزه و تصویب و موافقت رئیس واحد تبریز و هیئت رئیسه دانشگاه مقرر شده در طول دوره تابستان خوابگاه‌ها برای انجام تعمیرات و بهینه‌سازی تعطیل شود.



موارد پیشنهادی تعمیرات شامل تعویض موکت‌های مستعمل، رنگ‌آمیزی برخی اتاق‌ها، تعویض پنجره‌ها و نصب پنجره‌های دوجداره، نصب طلق، خرید کمدهای جدید، تعویض شیرآلات معیوب و نصب شیرهای اهرمی، تعمیر و تعویض درهای معیوب، تعویض سرامیک‌های سرویس‌های بهداشتی و حمام‌ها، تعمیر و سرویس کامل موتورخانه‌ها و بهینه‌سازی دوربین‌های خوابگاه‌هاست.


در این راستا همه درخواست‌ها از حوزه‌های ذی‌ربط صورت گرفته و طبق پیگیری‌های انجام شده با پایان امتحانات و خالی شدن خوابگاه‌ها عملیات اجرایی و تعمیرات آغاز خواهد شد.


آنا: برای کاستن ضرردهی خوابگاه‌ها چه تدابیری اندیشیده‌اید؟


رضوی: برای کاستن ضرردهی خوابگاه‌ها و امکان ارائه خدمات بهتر، مطابق رویه سال‌های قبل از مهر سال 98 اجاره‌بهای خوابگاه‌ها حدود 20 درصد افزایش می‌یابد و بیشترین افزایش برای اتاق‌‌های دو و سه‌نفره است. این افزایش اجاره‌بها به‌صورت سالانه برای کل سال تحصیلی 99-98 یعنی دونیمسال و دوره تابستان صورت می‌پذیرد و به‌صورت ترمی نیست. 


اجاره‌بهای دریافتی حتی پس از این افزایش اندک، حدود نصف اجاره‌بهای مصوب برای خوابگاه‌های خودگردان در سطح شهر است؛ هرچند به‌رغم این افزایش باز دانشگاه باید از بودجه عمومی برای اداره خوابگاه‌ها هزینه کند.


آنا:‌ ارائه درخواست دانشجویان برای استفاده از خوابگاه چه زمانی است؟


رضوی: برای اینکه ظرفیت خوابگاه‌ها مشخص شود و اینکه چه میزان ظرفیت برای دانشجویان ورودی جدید وجود دارد سالانه در آخرین ماه نیمسال دوم تحصیلی اقدام به ثبت نام از دانشجویان برای مهر و آغاز نیمسال جدید در این بازه زمانی می‌شود در صورتی که امکان واریز اجاره‌بها برای دانشجویان در مقطع میسر نباشد، می‌توانند با ثبت نام اولیه و در درخواستی اجاره‌بها را در طول ترم تابستان و قبل از آغاز ثبت نام ورودی‌های جدید واریز کنند.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب