آموزش سبک زندگی به جای خانواده باید در آموزش و پرورش انجام شود
طیبه سیاوشیعنایتی در گفتگو با خبرنگار حوزه زنان، جوانان و خانواده گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره افزایش سن ازدواج جوانان اظهار کرد: یکی از دلایل مهم و عمده افزایش سن ازدواج این است که جامعه در حال گذار را تجربه میکنیم؛ یعنی از دوران سنتی به دوران مدرن و قرن بیست و یکم پیش میرویم.
وی افزود: چون جامعه در حال گذار بوده و هنوز هنجاری به جای هنجارهای سنتی جایگزین نشده، بنابراین تاکنون راه حل اساسی برای آن پیدا نشده است.
رئیس کمیته زنان و جوانان مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولیتپذیری، تفاهم و فداکاری را به جامعه جوان نیاموختیم و آن را در خانواده جستجو میکنیم؛ در صورتی که باید آن را در آموزش مدارس دنبال کنیم.
سیاوشیعنایتی ادامه داد: در کشورهای خارجی همگان موظف هستند تا مهارت زندگی را در مدارس بیاموزند و مدرکی برای حوزه زندگی داشته باشند و موظف به ارائه آن هستند؛ در صورتی که در ایران اینطور نیست.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توجه به تلاشهایی که انجام شد امسال در آموزش و پرورش کتابی با عنوان سبک زندگی در دروس مدارس قرار گرفت که البته یک سال قبل از کنکور تدریس میشود؛ البته ممکن است دانشآموزان به خاطر کنکور به آن توجه نکنند. این درس در دانشگاه هم وجود ندارد و ناچار خود جوان باید به دنبال آن برود.
وی ادامه داد: متأسفانه خانوادهها از سنین کوچکی فرزندانشان را آموزش نمیدهند بنابراین برای آنها زندگی مشترک معنا پیدا نمیکند و البته مباحث اقتصادی هم میتواند دلایل دیگری برای افزایش سن ازدواج باشد.
انتهای پیام/4046/ن
انتهای پیام/