ریسک بالای سرمایهگذاری در بازار ارزی متأثر از ورود یک ناو است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از خانه ملت، حجتالاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، با اشاره به نوسانات نرخ ارز در یک هفته اخیر، گفت: افزایش نرخ ارز شاید 70 درصد منشأ داخلی و 30 درصد منشأ خارجی دارد و عوامل داخلی و سوداگران در این بازار نقش پررنگتری دارند.
وی افزود: یک عده در زمان جنگ تحمیلی، سوداگری میکردند و بر طبل گرانی میکوبیدند، اما زمانی که قطعنامه 598 در زمان پایان جنگ صادر شد تمام زندگی خود را به دلیل این سوداگریها و طمعها از دست دادند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم باید دقت کنند تا فریب دلالان بازار ارز را نخورند، ادامه داد: بازار ارزی که با ورود یک ناو به خلیجفارس قیمت آن افزایشیافته و پس از چند روز کاهش مییابد بازار مطمئنی برای سرمایهگذاری نیست.
موسوی لارگانی تأکید کرد: برخی این روزها به دنبال درآمد آنچنانی بادآورده، لحظهای و یکشبه هستند که گاهی مواقع این لحظهها سبب میشود که ضربه سنگینی خورده و تمام زندگی خود را از دست دهند.
وی با اشاره به بخشنامه بانک مرکزی درباره بازگشت ارز ناشی از صادرات، افزود: بانک مرکزی با جدیت به دنبال این است تا به کسانی که ارز حاصل از صادرات را باید به بانک مرکزی برگردانند یک فرصت مشخصی برای بازگشت دهد، در غیر این صورت این افراد به قوه قضاییه معرفی میشوند که این بخشنامه بانک مرکزی در قیمت ارز و کاهشی که در بازار آن ایجادشده تأثیرگذار است.
این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه برای رفع مشکلات و نابسامانیها در بازار باید ارز تکنرخی شود، ادامه داد: در حال حاضر 5 نرخ ارز در کشور وجود دارد که اعم از ارز 4 هزار و 200 تومانی برای کالاهای اساسی، ارز سامانه سنا، ارز سامانه نیما، ارز بازار آزاد و جدیداً نیز ارز بازار متشکل ارزی که این موضوع مشکلاتی برای کشور ایجاد کرده و سبب شکلگیری رانت شده است.
موسوی لارگانی تصریح کرد: در حال حاضر ارز برای واردات کالاهای اساسی تخصیصیافته است، اما عدهای خودرو، تلفن همراه و کالای دیگر وارد کشور کردهاند که این موضوع برای کشور مشکل ایجاد کرده است.
انتهای پیام/4129/4083/
انتهای پیام/