دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 خرداد 1398 - 15:07
حجت‌الاسلام حسنی تشریح کرد:

نقش انقلاب اسلامی در بیداری مردم کشورهای آمریکای‌ لاتین

کارشناس ادیان و فرهنگ در آمریکای لاتین، چهار عامل مهم تأثیر انقلاب اسلامی ایران را بر بیداری مردم کشورهای آمریکای‌ لاتین تشریح کرد.
کد خبر : 383310
photo_2019-05-22_08-20-14.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  آنا از تویسرکان، نشست هم‌اندیشی استادان دانشگاه‌های شهرستان تویسرکان با موضوع «بررسی تأثیر انقلاب اسلامی در کشورهای آمریکای‌لاتین» صبح امروز در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان برگزار شد.


حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر حسنی در این نشست با اشاره به شعار اولیه انقلاب اسلامی در راستای صدور آن به خارج از مرزها خاطرنشان کرد: علاوه بر تأثیرپذیری ملت‌های منطقه از شعارهای آزادی‌خواهی و عدالتخواهی مردم ایران، شعارهای آزادی‌بخشی انقلاب ما در اقصی نقاط جهان در حال شنیده‌شدن است.


وی، تأثیر انقلاب اسلامی ایران در کشورهای آمریکای‌ لاتین را به چهار دسته تقسیم و عنوان کرد: نخستین تأثیر انقلاب اسلامی در آمریکای‌لاتین شکسته‌شدن هیمنه آمریکا در این کشورها بود و حالت کدخدامنشی شیطان بزرگ در این منطقه فرو ریخته و این دستاورد کمی نیست.


کارشناس ادیان و فرهنگ در آمریکای لاتین، دومین تأثیر انقلاب اسلامی ایران در منطقه آمریکای‌ لایتن را دین‌گرایی مردم در این نقطه عنوان کرد و یادآور شد: مردم به این باور رسیدند که دین باید ایدئولوژی حکومت‌ها و زندگی آینده را مشخص و ترسیم کند و به تأسی از مردم ایران به الهیات آزادی‌بخش و ورود دین در زندگی و حکومت تمایل شدید پیدا کرده‌اند و خواهان جایگزینی دین به جای تفکرات سکولاریسم هستند.


حسنی، سومین اثرگذاری انقلاب اسلامی در کشورهای آمریکای‌ لاتین را الگو قرار دادن ایران در بحث عدالتخواهی عنوان و تشریح کرد:  مردم آمریکای‌لاتین با حساسیت ویژه‌ای تحولات و اخبار مربوط به ایران را دنبال می‌کنند و نگران این هستند که اگر ایران به عنوان محور عدالتخواهی زمین بخورد، عدالتخواهان در جهان حامی و پشتوانه‌ای واقعی نخواهند داشت.


وی، توسعه اسلام‌خواهی به‌ویژه گرایش به تشیع را چهارمین تأثیر مهم انقلاب اسلامی بین کشورهای آمریکای‌لاتین دانست و متذکر شد: در کشورهای آمریکای‌ لاتین گرایش به دین اسلام و الگوپذیری از امام حسین(ع) و امیرالمومنین علی(ع) به شدت در حال گسترش بوده و در مقابل حساسیت مسیحیان بنیادگرا را که به یهودیت ارادت خاص و ویژه دارند را برانگیخته است.


 مجتبی بابایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تویسرکان نیز در این نشست اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مسائل و مشکلات آموزشی کشور و با پیشنهاد مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و موافقت و حمایت مالی و معنوی امام خمینی(ره) تأسیس شد و در 37 سال فعالیت درخشان بیشترین دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی را بدون تحمیل کمترین هزینه مالی به دولت ارائه کرده است. 


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب