دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مهری:

مرکز نوآوری و کارآفرینی شاهد و ایثارگر راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ايثارگر از راه‌اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی شاهد و ایثارگر خبر داد.
کد خبر : 382930
_ALI2629.jpg

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، نخستین نشست تخصصی طرح استارت‌‌آپ با حضور عادل مهری مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر، سید مسعود نصر آزادانی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، حشمت امیدی عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد، شهابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و خانم ساعت از کارآفرینان در سالن جلسات اداره کل دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد.


مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ايثارگر در این نشست تخصصی در تعریف استارت‌‌آپ اظهار کرد: کلمه استارت‌آپ را به فارسی به شرکت نوپا ترجمه کرده‌اند. اگرچه در تعریف استارت‌‌آپ بر این مسئله تأکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فناوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از این شرکت‌ها در سال‌های اخیر، حول این زمینه‌ها شکل گرفته‌اند، گاهی در تعریف استارت‌‌آپ به این مسئله هم اشاره می‌شود که استارت‌آپ باید در حوزه فناوری‌های نوین فعال باشد البته ما بر اساس ادبیات اصلی مدیریت و نه معنای رواج یافته، هر نوع فعالیت نوپا را استارت‌آپ در نظر می‌گیریم.


وی با اشاره به بهره‌برداری از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر جهت راه‌اندازی مرکز نوآوری و کارآفرینی خاطرنشان کرد:‌ یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد در تراز بین‌المللی به وسیله آموزش در حوزه‌های نگرشی، دانشی و مهارتی برای نخبگان شاهد و ایثارگر است.


مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ايثارگر با اشاره به این‌كه نخبگان شاهد، پرچمداران جامعه ایثارگری هستند، استفاده از نظرات و پیشنهادات نخبگان برای برنامه‌های آینده و ارائه راهكار برای بهبود بهره‌وری در تمامی عرصه‌های علمی و فرهنگی را یک ضرورت دانست.


وی با اشاره به پیش‌بینی برنامه‌‌های بلندمدت، میان مدت و کوتاه‌ مدت در این راستا گفت: از برنامه‌های بلند مدت، بسترسازی مناسب و تأسیس مرکز یا سرای نوآوری و کارآفرینی جهت برگزاری برنامه‌ها و پیشبرد اهداف توسط اعضا و نمایندگان استانی و برنامه میان مدت شامل آموزش مهارت و دانش به نمایندگان ستادی و استانی و تقویت مهارت و افزایش توانمندی کارگروه‌های مرکز است.


مهری اضافه کرد: تشکیل کمیته‌های تخصصی مرکز و دعوت از افراد متخصص و صاحب نظر به‌‌منظور سیاست‌گذاری و نحوه ممیزی طرح‌هایی که ارائه می‌شود از جمله برنامه‌های کوتاه‌مدت در این خصوص است.


گفتنی است؛ در این نشست مقرر شد مرکز یا سرای نوآوری و کارآفرینی با حضور ایثارگران نخبه ایجاد شود و در تعامل و ارتباط مستمر با دانشگاه‌ها باشد.


انتهای پیام/4100/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته