قرآن زندگی دنیا و آخرت را برای عاشقانش میسازد
به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم فرصت بسیار مغتنمی است که علاقهمندان و بازدیدکنندگان این نمایشگاه زوایای متنوعی از قرآن را درک کنند و این کتاب آسمانی و موضوعات مرتبط با آن را در قالب محصولات فرهنگی و هنری بیشتر بشناسند و با مفاهیم قرآن مأنوستر شوند.
یکی از موضوعات بسیار مهم مربوط به قرآن کریم، کتابت این معجزه آسمانی است که در بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با حضور کاتبان قرآن به آن توجه شده است.
کاظم صادقا یکی از کاتبان قرآن که در نمایشگاه حضور یافته است و در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا خود را اینگونه معرفی کرد و گفت: من کاظم صادقا هستم که در سال ۱۳۳۱ در نجف اشرف متولد شدم. من نوه دختری مرحوم میرزا احمد نجفی زنجانی هستم. او که یکی از خوشنویسان صاحبنام و معاصر است در طول چندین دهه از زندگی خود آثار بسیار فاخری را در زمینه خوشنویسی از خود به جای گذاشته است یکی از بزرگترین کارهای او طراحی ضریح قبلی امام هشتم (ع) است. او همچنین در زمینه نگارش کتابهای خطی و کتیبههای مساجد آثار بسیار خوبی را از خود به جای گذاشته است.
این کاتب قرآن کریم بیان کرد: من تحصیلات خود را در یکی از دانشگاههای مصر در زبان عربی ادامه دادم و فارغالتحصیل شدم. از جایی که علاقه شدیدی به کتابت قرآن داشتم و خوشنویسی را نیز از جد خود به ارث برده بودم، در حیطه کتابت قرآن فعالیت خود را به صورت حرفهای آغاز کردم. از زمان آغاز فعالیت در کتابت قرآن تاکنون چهار قرآن را به رشته نگارش درآوردم و در حال حاضر نیز مشغول کتابت پنجمین قرآن هستم.
وی ادامه داد: قرآن زندگی دنیا و آخرت را برای عاشقانش میسازد، با اینکه تخصص من در ترجمه زبان عربی بود و در این رشته تحصیل کرده بودم اما کتابت قرآن مرا رها نکرد و من نیز نتوانستم قرآن را رها کنم. توسل و تمسک به قرآن تمام زندگی انسان را تحت تأثیر قرار میدهد و زندگی را به سمت و سویی میبرد که جز خدا را نمیتوان دید. تأثیر تمسکجویی به قرآن در زندگی جهان آخرت توسط قرآن به خوبی عنوان شده است اما باید بگویم تأثیر زندگی کردن با قرآن به جهان آخرت خلاصه نمیشود و شما در همین جهان نیز تمام نعمتهای خوب را به واسطه زندگی با قرآن از سوی خدا دریافت میکنید.
صادقا اظهار کرد: یکی از راههای انس با قرآن، پایین آوردن سن آشنایی با قرآن است ما باید در مدارس ابتدایی کودکان خود را با قرآن آشنا کنیم و با قرائت قرآن با تفسیر قرآن و معانی قرآن شخصیت کودکان خود را شکل دهیم. زمانی که آشنایی و با قرآن صورت بگیرد و در کنار این آشنایی معانی قرآن نیز برای کودکان تبیین شده و به آنها بازآموزی شود در سنین بالاتر انس با قرآن به حدی پیش میرود که دیگر جای خالی قرآن در زندگی احساس می شود.
وی یادآور شد: از کتابت و انس با قرآن آن قدر لذت میبرم که اگر یک بار دیگر زندگی دوباره پیدا کنم، دوباره به کتابت قرآن مشغول میشوم و شاید خیلی زودتر به این کار اقدام کنم، البته در کنار کتابت قرآن به امور حدیث و تفسیر قرآن و علوم قرآنی نیز اشراف پیدا میکردم، کتابت قرآن عشق است در کنار هنر، هنری که با عشق آمیخته شود راهی جز عاشقی را هموار نمیکند.
این کاتب قرآن بیان کرد: سالیان درازی است که بیگانگان با تهاجم فرهنگی قصد نابودی اسلام را دارند، اما از این نکته غافلاند که ما مسلمانان تنها به قرآن و عترت چنگ میزنیم و زمانی که به این کتاب آسمانی و متوسل شویم در برابر تمام تهاجم آنها میتوانیم استقامت کنیم.
وی گفت: خدا را شکر میکنم که موقعیتی برای من پدید آمد که بتوانم با قرآن مأنوس شوم و عشق به قرآن و حدیث و علوم قرآنی در تار و پود من به رخنه کرده است.
انتهای پیام/4122/۴۱۰۰/
انتهای پیام/