نقش بیولوژیکی آنزیمها در بهبود کیفیت محصولات تولیدی
مهرداد عبدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در میانه با اعلام خبر انتشار کتاب آنزیمها در کشاورزی اظهار کرد: پیشرفت چشمگیر و پرشتاب علم و تکنولوژی در چند دهه اخیر موجب شده تا تمام زمینههای علمی از جمله آنزیمشناسی متحول شود.
وی اضافه کرد: اگرچه بشر از زمانهای دور به نوعی با آنزیم و تأثیرات آن آشنا بود؛ اما اهمیت و رشد سریع آن در اواخر قرن بیستم با توسعه علم و تکنولوژی صورت گرفت.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به نقش بیولوژیکی آنزیمها در بهبود کیفیت محصولات تولیدی اشاره کرد و یادآور شد: نقش بیولوژیکی آنزیمها در بهبود کیفیت محصولات تولیدی در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی از یک طرف و نقش آنها در تولید محصولات کشاورزی از طرف دیگر موجب شد که بسیار مورد توجه قرار گیرند.
عبدی درباره موضوعات کتاب آنزیمها در کشاورزی بیان کرد: این کتاب حاوی مطالبی در مورد شناخت آنزیمها از لحاظ ساختمان، مکانیسم عمل، نامگذاری، فعالیت کاتالیتیکی و انواع بازدارنده است که مطالعه آن اطلاعات جامعی به خواننده خواهد داد.
وی با بیان اینکه در این کتاب سعی شده بیشتر روی خصوصیات آنزیمها به ویژه آنزیمهایی که در متابولیسم گیاهی نقش دارند بحث شود، توضیح داد: مطالب اصلی کتاب آنزیمهای کشاورزی نتیجه مطالعات مستمر، مداوم و منابع متعدد بود که در 10 فصل تنظیم شده است؛ بهطوریکه مخاطبان اصلی آن، دانشجویان دورههای کارشناسی ارشد و دکتری رشتههای مختلف کشاورزی و رشتههای وابسته به فرآیندهای بیوشیمیایی است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه تأکید کرد: در این کتاب به کاتالیستهای (کاتالیزورها) واکنش در سیستمهای زیستی، یعنی آنزیمها پرداخته شده و این آنزیمها از برجستهترین و تخصصیافتهترین پروتئینها هستند.
به گزارش آنا؛ کتاب آنزیمها در کشاورزی در 10 فصل با موضوعات مختلف از سوی انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در 155 صفحه به چاپ رسیده است.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/