همکاری بروندانشگاهی راهی برای فعالیت اثرگذار استادان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی عصر روز گذشته در نخستین جلسه هماندیشی سال 98 با اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه در مدیریت جدید کلان دانشگاه و متأثر از شرایط موجود تصمیمات محوری در تمام حوزهها اتخاذ شده که دانشگاه نیز با قدرت بهدنبال تحقق آن است، گفت: مدیریت هزینه بهعنوان برنامه محوری دانشگاه همواره مد نظر است، اظهار کرد: یکی از تدابیر مثبت در این زمینه که پیوسته و متناسب با شرایط در حال اجراست، تغییرات ساختاری در راستای کاربردی کردن فعالیتها و چابکسازی دانشگاه است.
وی با تأکید بر اینکه در یکسال و نیم گذشته همراستا با برنامههای سازمان مرکزی بهدنبال تثبیت اوضاع و تحقق اولویتها در استان بوشهر بودهایم، خاطرنشان کرد: یکی از برنامههایی که باعث برقراری آرامش در دانشگاه آزاد اسلامی شد، تجمیع خزانه دانشگاه بود که سبب پاسخگویی بهموقع به نیاز تمام واحدها و مراکز شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه تخصیص بودجه و تأمین اعتبار متناسب با تحرک، برنامهریزی و متناسب با میزان درآمد واحدها انجام میشود، افزود: این تجمیع درآمدی در بلندمدت به نفع واحدها و مراکزی است که در حال پیادهسازی برنامههای توسعهای هستند.
عبداللهی با بیان اینکه دانشگاه در راستای این تغییرات به استاد بهعنوان ظرفیتی بالفعل و به دانشجو بهعنوان ظرفیتی بالقوه اعتقاد دارد، تصریح کرد: این ظرفیتهای مهم باید در خدمت مردم، جامعه و دانشگاه قرار گیرند.
وی با تأکید بر اینکه بهطور جد بر ایجاد تعامل دوسویه ارتباط صنعت با دانشگاه در تلاش هستیم، گفت: اثبات این مسئله انعقاد تفاهمنامههای متعدد همکاری با صنایع است که در تمام آنان صنایع خواستار حضور مستمر دانشگاه در صنعت هستند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه استاد و دانشجو بهعنوان سرمایههای عظیم فکری و علمی میتوانند با شناسایی و رفع نواقص موجود در صنعت ضمن یاری رساندن به صنایع در توسعه آنان سهیم باشند، ادامه داد: از برنامههای مهم زیرساختی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر که با شناخت چالشها، تغییر ساختار و ارائه راهکارهای عملیاتی بهدنبال تحقق آن بودهایم، بسترسازی برای فعالیتهای مختلف دانشگاهی است.
عبداللهی افزود: تأسیس تعاونی چندمنظوره، راهاندازی مرکز دورههای تخصصی کوتاهمدت و سرمایهگذاریهای دانشبنیان از اهم این برنامههاست که علاوه بر امکان فعالیت تمام قشرهای دانشگاهی در هر نوع فعالیتی، باعث اعتبار بیشتر دانشگاه شده است و دانشگاه را بهتر به جامعه معرفی میکند.
وی با بیان اینکه در سازمان سما که در چارچوب مأموریتها و برنامههای سازمان مرکزی به معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی تغییر یافته، برنامه جامعی در حال تدوین و اجراست، تشریح کرد: ایجاد مدارس تخصصی و عالی مهارتی و آموزشکدههای فنی و حرفهای بهعنوان ظرفیتهای آموزشی و مهارتی که در تمام رشتهها نیز قابلیت عملیاتیشدن را داراست، در جذب منابع مالی بسیار مفید خواهند بود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/