دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 ارديبهشت 1398 - 15:16
حاشیه حضور علیخانی در دانشگاه؛

تقوایی: چپ‌ها به دنبال دیده شدن بودند

مسئول دانشجویی نشست «تلویزیون» از حاشیه‌های حضور علیخانی در دانشگاه تهران گفت: عده‌ای اصلاً دانشجوی دانشکده نبودند؛ چپ‌ها به دنبال دیده شدن بودند.
کد خبر : 379225
3120191---Copy.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، روز شنبه نشست «تلویزیون» که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و به همت انجمن علمی ارتباطات این دانشکده برگزار شد، عده‌ای که این روزها به چپ‌ها(مارکسیست) معروف هستند، سعی کردند تا این مراسم را به حاشیه بکشانند و از آن برای اهداف سیاسی و خودنمایی استفاده کنند.


زینب تقوایی، دبیر انجمن علمی ارتباطات دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: زمانی که پوستر این برنامه را پخش می‌کردیم، یک سری دعوت‌نامه مجازی هم برای دوستان فرستادیم. گفته بودیم که در انتهای برنامه پرسش و پاسخ دانشجویی خواهیم داشت و قرار است که برنامه «عصر جدید» رو نقد کنیم. مخصوصاً شخصاً به دبیر تشکل‌های و انجمن‌های علمی گفته بودم که اگر نقد جدی به این برنامه دارید، حتماً حضور داشته باشید، چون برنامه ما نقادانه است و قراری بر تعریف و تمجید از عصر جدید نداریم.


قائل به این بودیم که هر کسی نظرش را بگوید


دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران گفت: برای این تصمیم مقدماتی را مهیا کردیم، چند نفر از دانشجوها را مشخص کردیم که مخصوص گرفتن برگه‌های سؤال بودند، این دوستان برگه‌های سؤال شرکت‌کنندگان را می‌گرفتند و سؤال‌ها را می‌خواندند و اسم و دانشگاه دانشجو را می‌پرسیدند، در نهایت این سؤال‌ها را به ترتیب اولویت در یک دفترچه می‌نوشتند و به مجری می‌دادند و طبیعتاً سوالاتی که مربوط به برنامه بود به دست مجری می‌رسید.


وی در ادامه گفت: البته قبل از برنامه می‌دیدیم که دوستان به اصطلاح چپ وارد سالن می‌شوند و سوال می‌پرسند که عوامل «عصر جدید» چه زمانی می‌رسند، ما هم می‌دیدیم که یک دورهمی‌هایی هست و با هم صحبت می‌کنند.


تقوایی ادامه داد:  یکی از دانشجویان یک سؤال مربوط به برنامه به بچه‌های تدارکات داده بود و طبیعتاً این طور نبود که کادر اجرایی به این دلیل که فرد در دانشگاه به عنوان طیف چپی شناخته می‌شود بگوید فرد را برای خواندن سوالش نمی‌فرستیم، برنامه ما از اول این نبود. ما قائل به این بودیم که هر کسی که نظر و نقد جدی دارد به دور از نگاه‌های حزبی و سیاسی، پشت تریبون رفته و حرفش را بزند.


پشت تریبون حرفش را عوض کرد


وی افزود: یکی از دوستان سؤال مربوط به برنامه به کادر اجرایی داده بود ولی وقتی پشت تریبون رفت حرفش را عوض کرد و شروع کرد به این که روز جهانی ارتباطات است و موضوعی که نادیده گرفته می‌شود. مجری برنامه هم محترمانه گفت: نقد شما به برنامه «عصر جدید» چیست؟ که جو سالن ملتهب شد و دوستان این خانم که از قبل هماهنگ شده بودند از پایین شروع به عربده‌کشی کردند و داد و بیداد راه انداختند.


تقوایی گفت: دکتر عبدالله بیچرانلو، استاد دانشگاه ما که چهار سال هست دانشجوی ایشان هستیم و کلاس‌های متعددی با ایشان داشتیم و واقعاً از لحاظ اخلاق و منش خوب هستند و همکاری و همیاری و در کنار دانشجو بودن ایشان زبان زد خاص و عام است، سعی کردند جو سالن را آرام کنند و از آن خانم خواهش کردند تا میکروفن را تحویل بدهند، که البته زمانشان هم تمام شده بود و در واقع حرفشان را زده بودند.


دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران ادامه داد: به هر حال به دنبال دیده شدن بودند، دنبال تریبون بودند و چه برنامه‌ای بهتر از برنامه‌ای که در دانشکده برگزار می‌شد و خبرگزاری‌ها قصد داشتند آن را پوشش بدهند، بحث ما این بود که شما که حرفتان را زدید، دیده هم شدید، حالا نظم جلسه را به هم نزنید. منتهی گویا دوستان هدف دیگری به جز دیده شدن داشتند و آن هم گویا بر هم زدن نظم جلسه بود.



عده ای اصلاً دانشجوی دانشکده نبودند


تقوایی در ادامه گفت: منتهی در مراسم روز شنبه، یک سری افراد در سالن اصلا دانشجوی دانشکده نبودند، می‌خواهم بگویم این جریان کاملاً هماهنگ‌شده و برنامه‌ریزی شده بود، دوستانی از بیرون آمده بودند، که ممکن هم هست فارغ‌التحصیل بوده باشند، احتمالاً برای این چنین کاری کرده بودند که شناخته نشوند و دانشجوی دانشکده نباشند تا شاید بعداً تحت فشار قرار نگیرند.


به خاطر ظاهرشان به آنها برچسب بسیجی بودن زدند


این دانشجوی دانشگاه تهران افزود: ما یک سری کادر اجرایی داشتیم که با توجه به تعداد زیاد دوستان چپ پاسخگو نبود و طبیعی هست که بچه‌های دانشکده نه تنها رشته ارتباطات، حتی رشته‌های دیگر هم سعی کنند جو را آرام کنند. در خیابان هم که دو نفر با هم دعوا می‌کنند افراد بدون این که دو طرف را بشناسند برای جدا کردن دعوا می‌روند. برای همین بود که بقیه بچه‌ها هم به کمک آمدند و حالا به خاطر ظاهرشان یا هر چیز دیگری به آنها برچسب بسیجی بودن زدند، در حالی که این طور نبود و افراد تنها می‌خواستند که نظم سالن را برقرار کنند و اگر نمی‌شد سعی می‌کردند افرادی که قصد داشتند نظم جلسه را به هم بریزند از سالن خارج می‌کردند.


وی افزود: بعد از اینکه ما سعی کردیم که این دوستان را از سالن خارج کنیم، وقتی که دوباره به سالن برگشتند، گفتند که باید رسماً از ما معذرت‌خواهی کنید؛ این در حالی بود که آنها نظم جلسه را به هم ریخته بودند. از طرفی هم می‌گفتند دکتر بیچرانلو باید از آنها معذرت خواهی کند. این درحالی بود که دکتر بیچرانلو به فکر دانشجوها بود و قصد داشت تا دانشجویان از میکروفن صدا و سیما استفاده نکنند.



حرکت کاملا برنامه ریزی شده بود


دبیر انجمن علمی دانشجویی علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه تهران گفت: دوستان به اصطلاح چپ معتقد بودند که دکتر بیچرانلو سرکوب‌گر هست و باید از آنها  معذرت‌خواهی کند. که در نهایت مجری ما هم از حضار و هم از یکی از شرکت‌کننده‌ها که برخورد بدی با او شده بود معذرت خواهی کرد، اما چه زمانی که در سالن بودند و چه زمانی که دکتر بیچرانلو قصد خروج از سالن را داشتند از شعارهایی مانند «بیچرانلو سرکوب‌گر» استفاده می‌کردند، در عین حال که هیچ منطقی پشت شعارهایشان نبود. ظاهراً حرکت کاملا برنامه‌ریزی شده بود و کاری نداشتند که واکنش‌های ما چه خواهد بود یا دکتر بیچرانلو چه صحبت‌هایی با دوستان داشتند.


منبع: خبرنامه دانشجویان ایران


انتهای پیام/4107/4115/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب