ارتباطات علمی و دانشگاهی به تقویت فضای دیپلماسی کمک میکند
محمد قمی در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به جایگاه دیپلماسی علمی در دنیا اظهار کرد: ارتباطات علمی و دانشگاهی در صحنه بینالمللی بسیار مؤثر است، چرا که باعث فهم مشترک و نزدیک شدن دیدگاهها میشود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه سیاست کلی نظام جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس تعامل با همسایگان و دنیا بوده، اظهار کرد: برخی کشورها با نگاههای سیاسی راه مذاکره و دیپلماسی را میبندند، در این زمان ارتباطات علمی میتواند کارساز باشد. هرچند برخی کشورها علم را هم در جایگاه سیاسی سنجیده و با عیار سیاسی مانع تبادلات علمی میشوند.
وی با اشاره به نگاه سیاسی برخی کشورها به دانشجویان اظهار کرد: برخی دولتمردان با نگاه سیاسی از حضور دانشجویان در کشورشان ممانعت و آنان را دچار سختی میکنند، در حالی که علم نباید در گرو سیاست باشد. انسان با هر نگرش سیاسی نیازمند علم است و زبان علم را قبول دارد. بنابراین تبادل دانش و علم میان کشورها باید برقرار باشد.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در ابعاد سیاسی، اقتصادی و علمی با همسایگانی چون ترکیه، عراق، سوریه و ... در جایگاه خوبی قرار دارد، اما تبادلات علمی میتواند بهعنوان تسهیلکننده دیپلماسی اقتصادی و سیاسی مورد نظر کشورها باشد.
انتهای پیام/4122/4034/پ
انتهای پیام/