دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 ارديبهشت 1398 - 10:31
در مناظره دانشجویی عنوان شد؛

قوانین دست‌و‌پاگیر؛ چالش این‌روزهای کارآفرینان/ نقدینگی مهار شود

جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در مناظره‌ای به بررسی راهکارهای رونق تولید و تحول اقتصادی پرداختند و خواستار توجه به کارآفرینی در کشور شدند.
کد خبر : 377869
photo_2019-04-23_08-34-20.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، صبح امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در مناظره دانشجویی مسائل و مشکلات اقتصادی موجود را بررسی و پیشنهاد و راهکارهای خود را برای رونق تولید و تحول اقتصادی ارائه دادند.


این دانشجویان با انتقاد از روند فعلی رونق تولید با ارائه پیشنهادهایی، خواهان تحول در چرخه اقتصاد و اصلاح قوانین دست‌وپاگیر موجود در مسیر کار و تولید شدند و کُندشدن بخش‌هایی از صنعت و تولید در کشور را مورد بحث و بررسی قرار داده و تأثیر آن بر اشتغال و بیکاری جامعه را ارزیابی کردند.


حسين زحمتكش یکی از دانشجویان حاضر در جلسه گفت: بايد نقدينگی را در جامعه مهار و کنترل كرد و اخذ ماليات در كشور نیز باید از طریق قانون‌مندی و همراه با عدالت باشد تا از فرار مالياتی بعضی افراد پیشگیری شود و حمایت و فعال‌کردن بخش‌های كشاورزی و صنعت در اولویت‌کاری قرار گیرد.


حسن ضيافر یکی دیگر از دانشجویان این نشست بیان کرد: امروز مشکل كارآفرينان از مشکل قشر بیکار جامعه کمتر نیست و هر روز کارآفرینان در پيچ و خم ادارات با قوانین نامفهوم و تاریخ مصرف گذشته که هرکسی از آن برای خود تفسیری دارد و راهگشای مشکلات نیست، متوقف شده‌اند و باید تلاش کنیم ابتدا ضعف قانونی تولید داخل را اصلاح و کم کنیم و سپس مجریان و ناظران ادارات  با دید باز از تولیدکننده حمایت کنند.


محمد كشاورز از دیگر دانشجویان حاضر در این نشست عنوان کرد: در مرحله نخست باید كارآفرين‌های موفق خلاق و مجرب را شناسایی و از وجود آنها برای آموزش و تربیت دیگران بهره گرفت و از حالت سطحی‌نگری خارج شویم و از نواسانات بازار پیشگیری و بنگاه‌های زودبازده را فعال كنيم و بخش‌های خصوصی را از حالت رقابت با بخش دولتی به حالت رفاقت هدایت و پول‌های اختلاس‌شده را برای پشتیبانی ارزی به خزانه برگشت دهیم.


مهرداد محمدی دیگر دانشجوی این نشست مطرح کرد: برای بهبود وضعیت کنونی باید ارتباط ايران با جهان بهتر و سياست نظام بانكی و ساختار آن هم اصلاح شود.


وی ارتباط دانشگاه و صنعت را ضعیف توصیف کرد و خواهان توجه بیشتر به بالابردن اطلاعات و سواد توليدکنندگان شد.


این دانشجو تأکید کرد: باید فرهنگ توليد در بين مردم نهادینه شود؛ در‌حالی‌که برخی برای گرفتن یک مجوز بايد ماه‌ها بلكه سالها دوندگی کنند و وجود فساد مالی و اختلاس‌ها ضربات محكمی بر اقتصاد و توليد است.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب