دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 ارديبهشت 1398 - 14:24
برای بازدید از منطقه ارسباران؛

دانشگاه آزاد اسلامی اهر آماده برگزاری اردوهای یک‌روزه گردشگری است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: این دانشگاه با بهره‌گیری از پرسنل مجرب، آماده برگزاری اردوهای یک‌روزه از محل این دانشگاه به مناطق گردشگری ارسباران است.
کد خبر : 377500
IMG_6839.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اهر، علی سلیمی در گفتگو با خبرنگاران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر را بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی پس از مرکز استان برشمرد که با امکانات ویژه رفاهی، ورزشی، خدماتی و فضای بسیار عالی و چشم‌انداز مناسب در بهترین مسیر منطقه زیبا و سرسبز ارسباران، آماده میزبانی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است.


وی گفت: این دانشگاه با فضای اختصاصی شامل مجتمع رفاهی خواهران و برادران با ظرفیت حدود یک‌هزار نفر سالن‌های اختصاصی ورزشی برای رشته‌های مختلف، سلف‌سرویس مناسب برای پذیرایی از میهمانان، اتوبوس‌های VIP برای ایاب و ذهاب و فضای مناسب برای سایر تفریحات با بهره‌گیری از پرسنل مجرب در حوزه گردشگری آماده برگزاری اردوهای یک‌روزه از محل این دانشگاه به مناطق گردشگری ارسباران و بازدید از آثار طبیعی، گردشگری، مناطق عشایری، آثار تاریخی، صنایع‌دستی و سایر قابلیت‌های بالقوه این منطقه که به بهشت گمشده آذربایجان شهرت دارد، است.


عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی، شهرستان اهر را شاهراه ارتباطی و گردشگری استان آذربایجان شرقی به استان اردبیل، مناطق گردشگری ارسباران و نوار مرزی کشورهای منطقه قفقاز برشمرد که قطعاً حضور دانشگاهیان در این مناطق و بازدید از جاذبه‌های بسیار زیبا و دل‌انگیز، آب و هوای مطبوع، غذاهای سنتی و طبیعی، آثار تاریخی، گردشگری و صنایع‌دستی منحصربه‌فرد خاطراتی ارزشمند را در ایام حضورشان در این منطقه به یادگار خواهد گذاشت.


این مقام مسئول افزود: در این راستا و در تحقق سیاست‌های عالی دانشگاه در راستای بهره‌مندی استادان، کارکنان، دانشجویان و خانواده‌ آنان از تمهیدات اندیشیده‌شده توسط مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، هفت مسیر گردشگری برای شرکت‌کنندگان در این اردوها تدارک دیده شده که مطمئناً این اردوها در تقویت روحیه نشاط و شادابی کارکنان و تجدید روحیه برای کارهای روزانه آنان مؤثر خواهد بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

سلیمی محورهای اعلامی این اردوها را شامل مسیر اول اهر-کلیبر برای بازدید از جنگل‌های ارسباران، قلعه تاریخی بابک (جمهور) و دره مکیدی، مسیر دوم اهر-کلیبر برای پل‌های تاریخی خداآفرین، ساحل سد زیبای ارس، منطقه حفاظت شده آینالو، مسیر سوم را اهر-هوراند با دیدن جاذبه‌های تاریخی قلعه پیشتاب، دره علی‌آباد، جنگل‌های تنباکولو و آب‌گرم متعلق، مسیر چهارم اهر-مشگین‌شهر شامل بقعه شیخ شهاب‌الدین، آثار تاریخی شهر اهر، پارک جنگلی فندقلو، جنگل انداب و قلعه نقدوز، مسیر پنجم اهر-مشگین‌شهر شامل جاذبه‌های طبیعی این مسیر، بزرگ‌ترین پل معلق خاورمیانه در مشگین‌شهر و آب‌گرم‌های مشگین‌شهر، مسیر ششم اهر-ورزقان شامل سد ستارخان، قلعه جوشین، مناطق ییلاقی ورزقان، آبشار گل آخور و مسیر هفتم و آخرین مسیر را اهر-سیه‌رود شامل امامزاده سید محمد، کرانه‌های ساحلی ارس و آثار تاریخی کردشت عنوان کرد.


وی افزود: این دانشگاه آمادگی دارد در صورت استقبال دانشگاهیان و خانواده‌ آنان، اردوهای یک‌روزه را به اردوهای چندروزه افزایش دهد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: این دانشگاه با دارابودن سالن کنفرانس، اتاق‌های جلسه مجهز با امکانات پیشرفته و فناوری‌های نوین، سایر امکانات و خدمات رفاهی، آموزشی و پژوهشی آماده برگزاری کنفرانس‌ها، همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی در کنار اردوهای تفریحی و سیاحتی است.


به گزارش آنا، منطقه ارسباران شامل شهرستان‌های اهر، هوراند، کلیبر، خداآفرین، ورزقان و قسمتی از جلفاست. ناحیه‌ای کوهستانی و وسیع در شمال‌غرب کشور و شمال استان آذربایجان شرقی، این منطقه بکر و طبیعی از شمال با کوه قوشاداغ در جنوب اهر تا رود ارس، از شرق با مشگین‌شهر و مغان، از جنوب  با شهرستان سراب و از غرب با تبریز و شهرستان مرند همسایه است.


سال ۱۹۷۶، یونسکو 72 هزار و 460 هکتار از اراضی این منطقه را به‌عنوان ذخیره‌گاه زیست کره ثبت کرده و در پارک ملی ارسباران ۲۲۰ گونه پرنده، ۳۸ گونه خزنده، پنج گونه دوزیست، ۴۸ گونه پستاندار (نظیر کل و بز، گراز، خرس قهوه‌ای، گرگ، سیاه‌گوش و ۲۲گونه ماهی و ...) شناخته شده است. از گونه‌های پرندگان بومی ارسباران می‌توان به قره خروس قفقازی، کبک، دراج و قرقاول و انواع پرندگان شکاری و تعداد بی‌شماری پرندگان آبزی و خشکی‌زی اشاره کرد.


هفت رأس مارال گونه منقرض‌شده منطقه ارسباران نیز با از پارک ملی گلستان منتقل و در فضایی به وسعت هفت هکتار در مرکز تحقیقاتی آینالو رها شده و در حال احیاست. جای جای این سرزمین زیبا و منطقه ارسباران پر از آثار و ابنیه تاریخی و قلعه‌های باستانی است و کشف نشانه‌های ۷ هزار ساله تمدن شهرنشینی قدمت کهن آن را بیش از پیش نمایان می‌کند.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب