ارزشهای انقلاب در نظام مدیریتی آموزش عالی تقویت شود
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسلامیشدن دانشگاهها یکی از دغدغههای مهم نخبگان انقلابی است؛ باید جامعه علمی کشور برای رسیدن به قلههای مدنظر در بیانیه گام دوم انقلاب، نسبت به اسلامیکردن دانشگاهها بیش از گذشته فعالیت کنند.
در شماره قبلی اسلامیشدن دانشگاهها، به برخی از مؤلفههای نظام برنامهریزی آموزشی و پژوهشی از عناصر سیاستهای راهبردی اسلامیشدن دانشگاهها پرداختیم.
گفته شد که استفاده از فناوریهای نوين آموزشی و ارائه الگوهای جديد به منظور ايجاد تحول و اصلاح در روشهای تدريس و پژوهش از جمله اقداماتی است که مسئولان برای اسلامیشدن دانشگاهها باید انجام دهند.
از دیگر کارهایی که برای اسلامی کردن دانشگاهها نیاز است که انجام شود، برنامهريزی آموزشی و پژوهشی براساس پژوهشهايی علمی و ايجاد تعادل و تناسب ميان آموزش و پژوهش در برنامهها و متون است.
در این شماره به برخی از مؤلفههای مدیریت از عناصر سیاستهای راهبردی اسلامیشدن دانشگاهها میپردازیم.
تأكيد بر تقويت ارزشهای اسلامی و انقلابی، تعهد اجتماعی، زمانشناسی و قانونمندی در طراحی و هدايت نظام مديريتی آموزش عالی از جمله اقداماتی است که مسئولان برای اسلامیکردن دانشگاهها باید انجام دهند.
نظام آموزش عالی باید در در همه زمینهها، ارزشهای انقلابی را تقویت کند. سادهزیستى مسئولان، استکبارستیزى، سلطهستیزى، افتخار به انقلابیگرى، عدالتطلبی، دوری از تجملگرایی، اجتناب از اشرافیگرى، کرامت انسان، اخلاق و... ازجمله ارزشهای انقلاب اسلامی هستند که امام خامنهای بر لزوم حفظ و تقویت آن تأکید کردهاند.
از دیگر اقدامات مسئولان برای اسلامیکردن دانشگاهها میتوان به اصلاح و طراحی نظام جامع و هماهنگ مديريت بر اساس ايجاد تعادل در فعاليتهای آموزشی و پژوهشی اشاره کرد.
انتهای پیام/4122/4118/
انتهای پیام/