10 هزار بسته کمکهای مردمی به مناطق سیلزده لرستان ارسال میشود
سیامک بهاروند در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره آخرین وضعیت شهرهای سیلزده معمولان و پلدختر و فعالیتهای اخیر قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در این شهرها اظهار کرد: اقدامات ما در سیل پلدختر شامل دو بخش ارزیابی خسارتهای ناشی از سیل که البته این اقدامات برای کل استان لرستان صورت گرفت و در بخش دوم پیشبینی و ارائه راهکارهای عملی بهمنظور کاهش آسیب و آمادگی در مواجهه با سیلهای آینده بود.
وی اضافه کرد: هفته گذشته میزان خسارتهای وارد شده اعم از گاز، برق، آب، مخابرات، آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و ... را بررسی کردیم.
ارائه گزارش در دو قالب نظام موضوعات و پایش
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان عنوان کرد: در جلسه هفتم اردیبهشت مقرر شد که دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در دو قالب نظام موضوعات و پایش، گزارش تحلیلی در چند فصل تهیه کند و در اختیار سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی قرار دهد.
بهاروند با یادآوری عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در کمکرسانی به مردم مناطق سیلزده افزود: علاوه بر تیم پزشکی این دانشگاه، تیمی متشکل از روانشناسان زبده از پنجشنبه هفته گذشته به مناطق سیلزده اعزام شدند و تا روز شنبه هفته جاری در این مناطق استقرار داشتند و فعالیتهایی در زمینه مددکاری اجتماعی را در روستاها و شهر پلدختر انجام دادند.
وی عنوان کرد: خانم نفیسه فیاضبخش مشاور دکتر طهرانچی در امور زنان، تیمی از خواهران دانشگاهی و بسیجی را بههمراه اقلام جمعآوری شده از جمله چادر به مناطق سیلزده اعزام کرده است که این گروه به منطقه میروند و خدمات روانشناسی ارائه میدهند.
ساماندهی کمکهای مردمی در سالن چندمنظوره واحد خرمآباد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان بیان کرد: علاوه بر این، سالنی به مساحت یکهزار و 700 متر مربع را داخل سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد در اختیار بنیاد برکت قرار دادهایم و با تفاهمنامهای که منعقد کردیم اقلام مورد نیاز در قالب بستههای مختلف اعم از یخچال، اجاقگاز و تلویزیون بین سیلزدگان توزیع میشود.
بهاروند مطرح کرد: این سالن تا پایان شهریور در اختیار بنیاد برکت قرار دارد و این نهاد در نظر دارد 10 هزار بسته را پس از ساماندهی در این مکان به مناطق سیلزده ارسال کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر آسیبشناسی مناطق سیلزده و اقدامات علمی ـ پژوهشی صورت گرفته در اینباره از سوی دانشگاه آزاد اسلامی برای جلوگیری از وقوع سیل و حوادث طبیعی در آینده توضیح داد: در تعامل با معاونت عمرانی استانداری لرستان مقرر شد تا مستنداتی از خسارات وارد شده به مناطق سیلزده تهیه شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد ادامه داد: بهعنوان مثال مقرر شد تا مسئولان شرکت آب و فاضلاب روستایی یا شهری تصاویری از تخریب سیل را در اختیار ما قرار دهند تا برای مقابله با سیلهای آینده پژوهشی عملی انجام دهیم؛ بدون اینکه چشمداشت مالی داشته باشیم؛ اما متأسفانه برخی ارگانها کملطفی میکنند و اطلاعات مورد نظر را در اختیار دانشگاه قرار نمیدهند.
بهاروند با انتقاد از مدیریت بحران استانداری لرستان به دلیل همکاری نکردن در بحث دیتا و در اختیار قرار ندادن اطلاعات اولیه به دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: برای آغاز فعالیتهای پژوهشی باید اطلاعات اولیه در اختیار ما قرار داده شود؛ چراکه دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه در کمترین بازه زمانی خواستار این پروژه شده است.
تهیه روزانه 500 پرس غذا برای سیلزدگان لرستانی
وی با اشاره به موکبهای استقراریافته دانشگاه آزاد اسلامی خرمآباد در مناطق سیلزده استان لرستان متذکر شد: پس از وقوع سیل در استان لرستان با همکاری عتبات عالیات استان ایلام و کرمانشاه موکبی را در مناطق سیلزده این استان با پخت روزانه 7 هزار پرس غذا مستقر کردیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان تأکید کرد: با توجه به سیل خوزستان 24 ساعت بعد این موکب جمع شد؛ اما اکنون با پشتیبانی آشپزخانه نمایندگی آستان قدس رضوی در استان لرستان روزانه بهطور متوسط 500 غذا آماده میکنیم.
بهاروند در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی لرستان برای جمعآوری اقلام غیرنقدی مطرح کرد: اقلام و هدایای غیرنقدی را در قالب بسته آماده میکنیم و هفته جاری نیز کار توزیع این اقلام را بین روستانشینان سیلزده و مکانهایی که کمتر مورد توجه است، انجام میدهیم.
انتهای پیام/4078/4121/4062/ن
انتهای پیام/