خبری از وجود عنکبوت سیاه در سیستان پس از سیل گزارش نشده است
وحید پورمردان در گفتگو با خبرنگار حوزه محیطزیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: سیلی که در سیستان رخ داد یکی از دلایل بیرون آمدن برخی از حیوانات و خزندگان از مخفیگاههای خود بود که مشاهده مارها شایعاتی را در خصوص حشرات دیگر قوت بخشیده است.
وی افزود: در چند روز گذشته بارها مارهای سمی در مناطق سیلزده مشاهده شده که با حضور نیروهای این سازمان زندهگیری شدهاند؛ اما شایعاتی نیز از پراکنده شدن عنکبوت بیوه سیاه در شهرهای استان پیچیده است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: این عنکبوت در بخشهایی از زابل پیشازاین دیده شده بود اما پس از وقوع سیل هنوز گزارشی از وجود، یا دیده شدن و گزش این عنکبوت مخابره نشده است.
پورمردان تصریح کرد: در اخباری که در کانالهای استانی منتشر شده است بیان شده که زهر این عنکبوت از مار بسیار خطرناکتر است و در 45 دقیقه فردی که توسط این عنکبوت نیش خورده است از پا درخواهد آمد.
وی افزود: بیوه سیاه شناختهشدهترین نوع از این عنکبوتهاست که به مرگبار بودن شهرت دارد. اینگونه با بدن سیاه خود شناخته میشود، محل اصلی زندگی این عنکبوت استرالیاست و زهر آن بسیار کشنده است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: فردی که توسط این عنکبوت گزیده میشود دچار شکمدرد و حالت تهوع خواهد شد و زهر آن برای کودکان و سالمندان خطرناکتر است.
پورمردان تصریحکرد:این عنکبوت تا زمانی که احساس خطر نکند به کسی کاری ندارد و زهرش را وقتی می ریزد که احساس تهدید کند.
انتهای پیام/4087/ن
انتهای پیام/