دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یوسفی در گفتگو با آنا:

دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام(ره) در حوزه نشر دیجیتال وارد شد

مدیر مرکز انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) گفت: با توجه به توان مالی پائین دانشجویان باید به حوزه چاپ دیجیتال توجه کنیم.
کد خبر : 376525
2569623.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد یوسفی در حاشیه سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: در راستای پیشرفت‌های اخیری که در حوزه پژوهشی داشته‌ایم، در بخش کتاب و کتاب‌خوانی دیدگاه‌های نوینی در واحد یادگارامام(ره) پیاده شده است و مهم‌ترین آن افتتاح کافه‌کتاب در مجاورت کتابخانه مرکزی و سالن مرجع واحد است.


وی در ادامه اظهار کرد: افرادی که تمایل دارند کتاب‌خوانی را گسترش دهند، افزون بر اینکه می‌توانند مطالعات شخصی خود را در کافه‌کتاب انجام دهند و قرارهای علمی خود را برگزار کنند، می‌توانند از پذیرایی مختصری در کافه‌کتاب دانشگاه آزاد واحد یادگار امام نیز بهره‌مند شوند.


مدیر کتابخانه و مرکز انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام بیان کرد: با کمک کافه‌کتاب، دانشجویان را به‌سمت کتاب‌خوانی سوق می‌دهیم. در محیط جذابی که برای کافه‌کتاب طراحی کردیم، دانشجویان و دانشگاهیان می‌توانند از فضای بهتری برای انجام مطالعات خود استفاده کنند.


یوسفی خاطرنشان کرد:‌ در بحث انتشارات هم بر روی افزایش کیفیت مجلات و کتاب‌ها تمرکز داشتیم و در این حوزه نیز فعالیت‌هایی را آغاز کرده‌ایم. کتاب‌هایی که پس از این توسط واحد یادگار امام(ره) منتشر خواهد شد، کتاب‌های مورد نیاز دانشجویان با تیراژ مناسب خواهد بود.


وی با اشاره به اهمیت عرضه کتاب، عنوان کرد: در بحث عرضه کتاب نیز فعالیت‌های جانبی را گسترش دادیم و از طریق شبکه‌های اجتماعی، مرکز انتشارات واحد یادگار امام (ره) را معرفی می‌کنیم. همچنین با ایجاد مسابقه کتاب‌خوانی و دعوت از افراد صاحب‌نام در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی، مؤلفان به‌نام و هنرمندان علاقه‌مند به کتاب، سعی کردیم در محل کافه‌کتاب و سایر بخش‌های کتابخانه تمایل افراد دانشگاهی را به کتاب‌خوانی افزایش دهیم.


مدیر مرکز انتشارات واحد یادگار امام(ره) اضافه کرد: طبیعی است که با پیشرفت فناوری، حوزه پژوهش و کتاب‌خوانی هم دستخوش تغییر خواهد شد. معتقدم کتاب دیجیتال نمی‌تواند جایگزین کاغذ و قلم شود؛ اما به‌هرحال به این رویکرد نیز باید توجه کرد. با توجه به توان مالی دانشجویان که امکان خرید کتاب گران قیمت را ندارند، باید به حوزه چاپ دیجیتال نیز توجه کنیم.


یوسفی در پایان سخنان خود گفت: تهیه لوح‌های فشرده و انتشار محتوای دیجیتال در حوزه کتاب‌های مرجع و کتاب‌هایی که نیاز به آن کم است، می‌تواند گسترش یابد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) در حوزه نشر دیجیتال اقداماتی را آغاز کرده است.


انتهای پیام/4122/4115/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب