در نمایشگاه بینالمللی کتاب به دنبال کیفیسازی اطلاعات هستیم
نیکنام حسینیپور در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، درباره جایگاه مؤسسه خانه کتاب به عنوان یکی از اصلیترین نهادهای مشارکتکننده در برگزاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: مؤسسه خانه کتاب بهعنوان قلب تپنده حوزه نشر ایران جایی است که همه اطلاعات حوزه نشر در بانکهای اطلاعاتی آن طراحی و پردازش اطلاعاتی میشود و سپس در اختیار تصمیمگیران قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: در حقیقت بسیاری از تصمیمهای مدیران حوزه نشر در نمایشگاههای مختلف کتاب و بهویژه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بر مبنای اطلاعاتی است که در خانه کتاب وجود دارد.
حسینیپور افزود: به نظر میرسد باید به سمت کیفیسازی اطلاعات رفت، یعنی هم در نمایشگاههای کتاب و هم در خدماتی که میخواهیم به ناشران، کتابفروشان، اهل قلم و همه فعالان حوزه کتاب ارائه دهیم باید از حالت کمّی به سمت کیفیسازی برویم.
مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب عنوان کرد: با توجه به تعداد زیاد ناشرانی که در نمایشگاه بینالمللی کتاب شرکت میکنند، به نظر میآید باید یک بازبینی و جراحی جدید درباره ارائه خدمات صورت بگیرد. به نظر من از بین بیش از 17 هزار پروانه نشر صادر شده در کشور، کمتر از 500 ناشر به مفهوم حرفهای داریم و باید بهسمت حرفهای شدن نشر برویم. اگر صنعت نشر و برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب حرفهای شوند و نویسندگان ما هم نگاهی حرفهای به بازارهای بینالملل و بازارهای جهانی داشته باشند، میتوانیم بگوییم کتاب مهمترین پل ارتباطی ما با دنیا خواهد شد. بدین ترتیب کتابها پیام ما را که در طول تاریخ همواره پیام صلح و همکاری بوده است به دنیا منتقل می شود.
انتهای پیام/4072/4104/
انتهای پیام/