دولت معیشت سیلزدگان در دوران پساسیل را تأمین کند
رضا قربانی در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه وقوع حادثه سیل در ابتدای سال باعث خسارات بسیاری به بخش کشاورزی و اقتصادی شد، گفت: سیل بیشتردر مناطقی رخ داد که مردم آن مناطق از راه کشاورزی و دامداری معیشت میکردند. بنابر این خسارات بسیار بالایی از نظر مالی به آنان وارد آمد.
وی گفت: معیشت از راه دامپروری و کشاورزی هم شغل پرزحمتی است و هم ریسک اقتصادی بالایی هم دارد که با بروز هر حادثهای میتوان شاهد خسارت آمدن به این بخش اقتصادی شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به نوع معیشت کشاورزان گفت: معمولاً کشاورزان نیمی از سال را کار میکنند و پس از جمع اوری محصول خود و فروش آن، با پساندازی که انجام دادند نیمی دیگر از سال را با همان پول سر میکنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه وقوع سیل در بدترین زمان سال یعنی آغاز فصل کشاورزی رخ داد بنابر این سیلزدگان عملاً تا یکسال آینده درآمدی برای گذران زندگی خود ندارند و باید حتماً فکری برای معیشت میلیونها هموطن سیلزده کرد.
قربانی افزود: دولت و نهادهای خدمترسان باید به این نکته توجه داشته باشند که پس از فروکش کردن سیل باید به فکر معیشت سیلزدگان در دوران پساسیل باشند و خدای ناکرده اگر اهمال و کوتاهی در این زمینه صورت بگیرد، شاهد تبعات اجتماعی بدی خواهیم بود.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/