تصویرگری کتاب مؤلفه مهمی در جذب مخاطبان آن است
علی مختارپور در گفتگو با خبرنگار حوزه ادبیات و کتاب گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره رواج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تأثیر تصویرگری کتاب در جذب مخاطبان گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه بسیار مهم و اساسی است و میتواند در بالابردن سطح فرهنگ اجتماعی بسیار حائز اهمیت باشد. یکی از مؤلفهای جذب مخاطب برای کتابخوان شدن تصویرگری روی جلد است. زندهیاد صادق صندوقی با هنر خود توانست در این راه موفق باشد و بسیاری از کتابخوانهای این روز با تصویرگریهای صندوقی جذب کتاب شدند.
دبیر کل نهاد کتابخانههای کشور ادامه داد: تهیه و تدوین کتاب با استفاده از طراحیهای زیبا و تصویرگری مناسب از قدرت بیشتری برای جذب مخاطب برخوردار خواهد شد. صفحهآرایی نیز از دیگر مؤلفههای جذب مخاطب است. استفاده از این مؤلفهها در کتابهایی برای کودگان و نوجوانان بهمراتب حساستر و کاربردیتر است. کتابی که تصویرگری زیبایی داشته باشد و در عین حال راوی متن کتاب باشد برای جذب کودکان و نوجوانان به مراتب موفق خواهد بود. استفاده رنگ و طرح مناسب و طرحهای مرتبط با متن نگارش شده کتابهای منتشر شده، مخاطب را برای مطالعه آن کتاب ترغیب میکند.
وی تأکید کرد: با توجه به بازگشایی نمایشگاه بینالمللی کتاب، ناشران و اهالی نشر کتاب باید بهسوی استفاده حداکثری از هنر تصویرگری، طراحی و صفحهآرایی پیش بروند. استفاده از طراحیهای مناسب راهی برای کتابخوان کردن نسل جدید است.
انتهای پیام/4122/۴۱۰۰/
انتهای پیام/