استفاده از 15 فرودگاه برای مبارزه با ملخها در هرمزگان
علیرضا صفاایسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره هجوم ملخها به چند استان کشور ازجمله هرمزگان و راهکارهای اجرایی برای جلوگیری از آسیبرسانی به مزارع اظهار کرد: ملخهای آفریقایی که از عربستان به ایران هجوم آوردهاند از هشتم بهمن سال گذشته وارد استان هرمزگان شدند.
وی یادآور شد: تا شنبه 31 فروردین حدود 20 هزار و 300 هکتار و تا امروز 22 هزار هکتار از اراضی باغی و کشاورزی سمپاشی شده و تاکنون گزارشی از خسارت احتمالی به اراضی باغی و زراعی در استان هرمزگان اعلام نشده است.
مدیرکل بحران استانداری هرمزگان افزود: برای مبارزه با این ملخها از روش سمپاشی دستی و دو فروند هواپیمای سمپاشی استفاده و بحران را کنترل کردهایم.
صفاایسینی اظهار کرد: بندرلنگه نخستین شهرستان استان هرمزگان بود که مورد هجوم ملخها قرار گرفت و با توجه به اینکه این حشره از 200 تا 500 کیلومتر توانایی پرواز دارد، شهرستانهای مجاور را تحتالشعاع خود قرار داد.
وی با بیان اینکه جثه این ملخها به اندازه انگشت سبابه است، گفت: نظر به اینکه فصل زراعی در استان هرمزگان به پایان رسیده است، اگر بحران کنترل نمیشد، استانهای همجوار مورد تهدید قرار میگرفتند، هرچند ممکن است این تهدید به قوت خود باقی باشد.
مدیرکل بحران استانداری هرمزگان یادآور شد: درمجموع 15 فرودگاه ثابت و سیار برای مبارزه با ملخها پیشبینی شده بود که 9 فرودگاه ثابت و 6 فرودگاه سیار بودند.
انتهای پیام/4117/4103/4062/ن
انتهای پیام/