رادیو کتاب با برنامه «صدای کتاب» آغاز بهکار کرد
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از معاونت صدا، هرساله اردیبهشت ایران با جشن و گردهمایی کتاب و کتابخوانان رنگ دانایی و آگاهی میگیرد. امسال نیز همزمان با سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، رادیو همسو و همراه با دوستداران کتاب به انعکاس تلاش یک ساله تولیدکنندگان کتاب میپردازد و با برپایی استودیو پخش زنده در محل برگزاری نمایشگاه کتاب در محوطه مصلی تهران، مهمترین رخداد فرهنگی کشور را گزارش میکند.
به گفته نیلوفر زندیان، مدیر رادیو کتاب این رادیو با ساخت ۱۸ ساعت برنامه تولیدی و ۶ ساعت برنامه زنده در روز مباحث گوناگون حوزه کتاب را با حضور کارشناسان و صاحبان نظر در قالبهای گوناگون رادیویی رصد، بررسی و تحلیل و تبیین میکند. «گلستانه»، «یار مهربان»، «رادیو داستان»، «نسخه خوانی»، «فراهنگ»، «کیمیای کلمات» و دهها برنامه کتاب محور هم به مدت ۱۴ روز ۲۴ ساعته از رادیو کتاب روی موج اف ام ردیف ۸۹.۵ پخش میشود.
«گلستانه» از برنامههای زنده این رادیو است که هر روز از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح تقدیم علاقهمندان مباحث روز کتاب میشود. «گلستانه» نگاهی نو به تازههای کتاب در ایران و جهان دارد و شنوندگان این برنامه از تازهترین رویدادهای کتاب در ایران و دیگر کشورها مطلع میشوند. نویسندگان فیلمنامهها و نمایشنامهها آثار جدید خود را معرفی میکنند و بخشهایی از اثر خود را با شنوندگان این برنامه به اشتراک میگذارند.
همچنین پیشنهادهای «گلستانه» برای والدینی که همراه فرزندانشان به نمایشگاه کتاب میروند، از دیگر بخشهای برنامه است. دوستداران شعر و داستان با چهرههای جدید این حوزه و آثارشان آشنا میشوند و علاقهمندان گردشگری و میراث فرهنگی از دریچه کتاب به سیر و سفر و موزهگردی میپردازند. کتاب و فضای مجازی و معرفی اپلیکیشنهای کتابخوان، کتابهای گویا و اخبار این فضای مدرن هم از چشم برنامهسازان برنامه «گلستانه» دور نمانده است. برنامهسازان این مجموعه از کارشناسان و خبرنگاران کتاب و اغلب از نویسندگان و منتقدان و شاعران و هنرمندان هستند.
یکی دیگر از برنامههای رادیو کتاب در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب، «صدای کتاب» است. این برنامه هرروز از ساعت ۱۷ تا 18:30 از بخشهای مختلف نمایشگاه کتاب با ناشران و نویسندگان گفتگو میکنند و مخاطبان این برنامه را در اقصی نقاط ایران از تازههای نشر کتاب آگاه میسازند. انعکاس فعالیت بخشهای اصلی و جنبی نمایشگاه، گفتگو با نویسندگان و ناشران خارجی، ناشران کودک، ناشران دانشگاهی، غرفه روستاهای فعال در حوزه کتاب، نمایندگان صنوف کتاب در نمایشگاه و عموم بازدیدکنندگان محورهای محتوایی برنامه «صدای کتاب» است.
گفتنی است؛ غرفه رادیو کتاب نیز در فضای نمایشگاه مصلی تهران، میزبان عموم مخاطبان رادیو است و دیدارهایی با عوامل ساخت برنامههای رادیویی در این غرفه طراحی شده است. «صدای کتاب» همزمان در دو شبکه رادیویی فرهنگ موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز و رادیو کتاب موج اف ام ردیف ۸۹.۵ شنیده میشود.
انتهای پیام/4122/4100/ن
انتهای پیام/