دانشگاه آزاد اسلامی از درخواست کودک کمبینای سیلزده غافل نماند
گروه استانهای خبرگزاری آنا، احسان عربی مفرد؛ با وقوع حادثه سیل در برخی از استانهای کشور بهویژه گلستان، مازندران، لرستان و خوزستان از روزهای پایانی سال گذشته تاکنون، دانشگاه آزاد اسلامی در کنار دیگر ارگانها مانند سپاه، ارتش، بسیج، نیروهای دولتی و ... با تمام توان و قدرت حضور داشت و امکانات خود را اعم از مادی و معنوی، نیروی انسانی و جهادی، ماشینآلات سبک، سنگین و لجستیکی و تیمهای پزشکی و روانشناسی و ... به کار گرفت و به مناطق سیلزده اعزام و نقش بسزایی در حل مشکلات سیلزدگان ایفا کرد و این تلاش و جهاد علمی با ایجاد قرارگاههای جهادی در استانهای سیلزده همچنان ادامه دارد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول یکی از چند واحد دانشگاهی است که درپی حادثه سیلاب خوزستان، تیم سلامت خود را شامل پزشک، پرستار و ماما با سرپرستی لیلا نیسی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بهمدت پنج روز در چهار مرحله متوالی به مناطق سیلزده دزفول، بنهعاطی بخش چغامیش و سه اردوگاه با جمعیت تقریباً ۲هزار نفر از شهرستان شوش اعزام و مراجعان را پایش کرد و در این پایش بیش از 600 ویزیت پزشکی پرستاری و مامایی و بالغ بر ۱۰۰ مورد پانسمان و تزریقات انجام شد.
اما فعالیت تیم سفیران سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در مناطق سیلزده خوزستان با جلوههایی ویژه هم همراه بود تا جایی این تیم از التماسها و درخواست کودک 7 ساله کمبینای سیلزده نیز غافل نماند.
سرپرست تیم سفیران سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا میگوید: در طول پنج روز پایش، طبق هماهنگی با قرارگاه فعالان جهادی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در مرکز شوش، مناطق مورد نیاز به تیم سفیران سلامت دانشگاه آزاد اسلامی دزفول معرفی میشد.
لیلا نیسی بیان میکند: روز پنجشنبه ۲۹ فروردین وقتی کار تیم سلامت پس از ۷ ساعت پایان یافت و بالغ بر ۲۰۰ ویزیت انجام داده بودیم در بلوار روبهروی کمپ نشسته بودیم تا استراحت کنیم؛ اما جملههای غمانگیز علی لطیفی کودک کمبینای سیلزده خستگی را به تنمان گذاشت.
وی اظهار میکند: علی با زبان عربی درخواستی داشت که وقتی جویای معنی آن شدیم متوجه شدیم درخواست عمل چشم دارد که کاملاً بتواند ببیند. وقتی عکس او در فضای مجازی پخش شد، چند متخصص خواهان این بودند که اطلاعات کاملتری دریافت کنیم تا بتوانند بینایی را به علی هدیه دهند.
نیسی خاطرنشان میکند: به دستور دکتر علی افروس رئیس واحد دزفول و با هماهنگی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی مرکز شوش به محل زندگی علی لطیفی اعزام شدیم.
سرپرست تیم میگوید: روز گذشته ۳۱ فروردین تیم سلامت واحد دزفول در منزل علی حضور داشت و شرح حال کاملی أخذ کرد و معاینه اولیه توسط پزشک تیم صورت گرفت و طبق هماهنگی با متخصص چشمپزشکی قرار شد پرونده علی برای چشمپزشک ارسال و در صورت نیاز، او نیز برای معاینه به دزفول اعزام شود.
وی یادآور میشود: علی لطیفی از بدو تولد مشکل بینایی داشته و تاکنون دو بار عمل شده است؛ اما خانواده بهدلیل مشکلات مالی قادر به ادامه درمان او نشدهاند. علی در روستای راضی حمد خوزستان زندگی میکند و پسری بسیار باهوش؛ اما کمبیناست.
نیسی تصریح می کند که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول قول مساعد داده است تا دریافت نتیجه نهایی تیم سلامت دانشگاه همراه این کودک خواهند بود و نتیجه به خیران نیز برای کمک ارسال خواهد شد.
سرپرست تیم سفیران سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بیان میکند: همچنان در منطقه هستیم و در صورتی که طبق نیازسنجی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان مشخص شد باید به مناطق سیلزده اعزام شویم به خدمتگزاری خود ادامه خواهیم داد.
به گزارش آنا، تیم اعزامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با حضور پزشک، کارشناس ارشد مامایی، تیم پرستاری، اعضای هیئت علمی و دانشجویان رشته پرستاری، پرسنل درمانگاه شبانهروزی آزادگان وابسته به این واحد دانشگاهی و یک دستگاه آمبولانس از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران، خدماتی مانند مراقبتهای پزشکی، پرستاری، مامایی و مشاوره روانشناسی را به سیلزدگان مناطق ذکرشده ارائه داده است.
این تیم اقلام دارویی و بهداشتی مورد نیاز را با توجه به شرایط حاکم بر منطقه برای تجویز و درمان سیلزدگان همراه خود داشتند.
دانشجویان انجمن علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، پیش از این نیز همیار بهداشتی مناطق محروم دزفول بودهاند.
انتهای پیام/4062/ن
انتهای پیام/