دانشجویان دانشکده توانبخشی از دریافت بن خرید کتاب محروم شدند
ودود نوروزی در گفتگو با خبرنگار حوزه صنفی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: ثبت نکردن اسامی دانشجویان دانشکده توانبخشی جهت ثبتنام بن خرید کتاب موضوعی است که اعتراض دانشجویان را به همراه داشته و دانشجویان از دریافت بن کتاب محروم شدهاند.
وی با اشاره به اینکه تمامی دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای دریافت بن کتاب ثبتنام کردند، گفت: اسامی دانشجویان دانشکده توانبخشی در سامانه امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت نشدهاست و این از کوتاهی معاونت آموزش دانشگاه است، چراکه دلیلی ندارد اسامی دانشجویان ورودی سال 95 عملاً ثبتنشده باشد هرچند دانشگاه این مسئولیت را قبول نمیکند و بر این عقیده است که مشکل از ادارهکل امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که ابلاغیه ثبتنام اسامی را اعلام نکرده است.
وی با بیان این که جلسه هماندیشی باهدف ارتقا سطح خدمات اداره تغذیه دانشگاه با پیگیریهای کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان برگزار شد، گفت: در این نشست که کارشناسان اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز و اعضای کمیته تغذیه شورای صنفی دانشجویان نیز حضور داشتند، دلایل پایین بودن کیفیت غذای دانشجویان موردبررسی قرار گرفت.
نوروزی ادامه داد: در این جلسه مسئولین اداره تغذیه مدعی شدند که کیفیت مواد اولیه مناسب است و مقرر شد تا در اولین فرصت نسبت به حل این مشکل اقدام شود.
این فعال دانشجویی گفت: مدتی است که شاهد کاهش کیفیت غذای دانشگاه هستیم و در این مورد پیگیریهایی از طرف شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی نیز بهعملآمده است اما متأسفانه تا به امروز این مشکلات مرتفع نشده و دانشجویان شاهد کیفیت نامناسب غذای دانشگاه هستند.
دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: قبل از عید نیز شورای صنفی برای رفع این مشکل دفعات مکرر پیگیریهایی از طرف مسئولین مربوطه داشته است که فعلاً نتیجهای از پیگیریهای صورت گرفته، حاصل نشده است. غذا به نسبت نوع آن و روزهای حضور دانشجویان در دانشگاه برای دو هزار الی چهار هزار نفر طبخ میشود.
نوروزی گفت: شاید در موارد معدود تغییری بر کیفیت غذا بوده باشد اما در کل این آزمون نمره قبلی ندارد و اعتراض دانشجویان به این امر بیشتر شده است و مسئولین دانشگاه باید برای رفع این مشکل تلاش کنند.
وی بابیان اینکه اعضای شورای صنفی اجازه حضور در آشپزخانه برای مشاهده پختوپز غذا را دارند گفت: سعی داشتیم از افراد باتجربه و بهخصوص دانشجویان مرتبط با امور تغذیه و یا صنایع غذایی در بدنه شورای صنفی برای بازدید از آشپزخانه بهره ببریم تا موارد را به صورت دقیق بررسی کرده و علل کیفیت پایین غذا را ریشهیابی کنند تا برای بهبود شرایط در جلسات با مسئولین مربوطه نظرات کارشناسی خود را ارائه کنیم.
انتهای پیام/4115/4108/
انتهای پیام/