دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 فروردين 1398 - 11:02
در حوزه پژوهش صورت گرفت؛

انتشار 2 عنوان کتاب از سوی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه

حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه دو عنوان کتاب در حوزه معادلات ترمودینامیکی و روش‌های شناسایی تشخیص و تکثیر ویروس‌ها منتشر کرد.
کد خبر : 374189
virology3.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مراغه،‌ کتاب‌های«مبانی توربوشارژینگ» با ترجمه اصغر صفریان و «روش‌های آزمایشگاهی در ویروس‌شناسی» تألیف سامان مهدوی توسط حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه منتشر شد.


مترجم کتاب«مبانی توربو شارژینگ» در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: کتاب حاضر ترجمه undamentals of Turbocharging نوشته نیلاکس بینز تنها منبع تخصصی مربوط به توربوشارژرها در دنیاست که به‌طور کامل طراحی اجزای تشکیل‌دهنده و مفاهیم بنیادین توربوشارژرها را مورد بحث قرار می‌دهد.


اصغر صفریان افزود: در این کتاب معادلات ترمودینامیکی و سیالاتی حاکم بر قسمت‌های توربین و کمپرسور علاوه بر مفاهیم مربوط به کارکرد توربوشارژرها مورد بحث قرار گرفته است.


وی درباره بخش‌بندی فصول کتاب گفت: این کتاب دارای هفت فصل متنوع است که فصل نخست آن به‌صورت مقدماتی به بحث در مورد مفاهیم اولیه و تاریخچه توربوشارژر می‌پردازد. فصل دوم و سوم به ترتیب در مورد بخش‌های اصلی توربوشارژر یعنی کمپرسور و توربین توضیح می‌دهد و معادلات حاکم بر این قسمت‌ها به‌طور مفصل در این فصل آورده شده است. فصل چهارم بخش تشکیل‌دهنده دیگر توربوشارژر یعنی کارتریج و یاتاقان‌ها و سیستم روغن‌کاری شفت میانی را توضیح می‌دهد.


مترجم کتاب «مبانی توربو شارژینگ» افزود:‌ فصل پنجم نحوه هماهنگ کردن توربوشارژر با موتور را به همراه معادلات حاکم و نقشه‌های عملکردی توربین و کمپرسور بیان می‌کند. فصل ششم و هفتم انواع توربوشارژرها با کاربردهای مختلف به همراه تست‌های مربوط را توضیح می‌دهد و پیشرفت‌های اخیر در تکنولوژی توربوشارژر را به‌طور مفصل بیان می‌کند.


سامان مهدوی مؤلف کتاب «روش‌های آزمایشگاهی در ویروس‌شناسی» نیز در گفتگو با خبرنگار آنا درباره موضوع کتاب خود اظهار کرد: این کتاب به‌منظور آشنایی خوانندگان با اصول و روش‌های شناسایی تشخیص و تکثیر ویروس‌ها نگارش شده و در راستای انتقال بهتر مفاهیم از اشکال و نگاره‌های تفهیمی استفاده شده است.


در بخشی از این کتاب آمده است: ویروس‌ها کوچک‌ترین موجودات بالقوه بیماری‌زا هستند، علاوه از آن امروزه این موجودات در فناوری‌های مهندسی ژنتیک جایگاه بارزی دارند.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب