67 داور سی و ششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن را ارزیابی کردند
به گزارش خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، عبدالرسول عبایی در نشست خبری هیئت داوران سی و ششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران که عصر امروز در محل مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد، گفت: مایه افتخار بنده است که بیش از سی دوره در مسابقات بینالمللی قرآن کریم داوری میکنم و از دوره چهارم در این مسابقات حضور داشتم.
وی افزود: با گذشت زمان از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم شاهد تدوین آییننامه ارزیابی مسابقات در جمهوری اسلامی ایران هستیم که این آییننامه بسیار دقیق و جامع تنظیم شده است و در ارزیابی داوران و متسابقین بسیار تأثیرگذار بوده است و این آییننامه با استقبال سایر کشورهای اسلامی در برگزاری مسابقات قرآنی مواجه شده است.
رئیس هیئت داوران سی و ششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم تصریح کرد: در این دوره داوران مسابقات را بسیار دقیق بررسی کردند و بنده به عنوان داوری که در مسابقات بینالمللی قرآن کریم در کشورهای سوریه و اندونزی نیز حضور داشتم از نزدیک شاهد بود که آنها از آییننامه تنظیم شده جمهوری اسلامی استقبال میکردند و برای آنها هم الگو واقع شده است.
وی ادامه داد: مسابقات قرآن کریم در این دوره از امتیاز برجستهای برخوردار بود، زیرا مرحله مقدماتی آن به صورت غیرحضوری برگزار شد و این موضوع سبب شد تا هزینهها کاهش یابد و تنها افراد برجسته بتوانند به مرحله نیمه نهایی و نهایی حضور یابند و این کار شایسته تقدیر است.
عبایی با بیان اینکه دقت داوران در سی و ششمین دوره مسابقات بینالمللی قران کریم بسیار زیاد بود، یادآور شد: هماهنگ و فرصت ارزیابی بسیار خوب بود و ما توانستیم در مدت پنج روز به داوری بپردازیم. مرحله نیمه نهایی در دو سالن مجزا برگزار میشد که در این بخش برای هر رشته دو داور در نظر گرفتیم که یکی ایرانی و دیگر خارجی بود؛ اما در رشته حفظ دو داور خارجی و یک داور ایرانی بود و در مرحله نهایی دو داور خارجی و یک داور ایرانی داشتیم تا وجه بینالمللی مسابقات حفظ شود.
وی تأکید کرد: داوران شرکتکننده در این مسابقات افراد صاحب کرسی تلاوت در کشورشان هستند، زیرا شیوه انتخاب داوران نیز بسیار دقیق و علمی است و داوران از علمیت و جامعیت برخوردارند و داری جایگاه قرانی هستند. امسال از 10 کشور همچون ترکیه، اندونزی، مصر، الجزایر، افغانستان، سوریه، لبنان، عراق، مالزی و بحرین داوران حضور داشتند.
عبایی گفت: امسال 67 نفر از برجستهترین اساتید قرآن شامل 45 داور ایرانی و 22 داور خارجی از 14 کشور جهان، داوری مسابقات را در مجموعه همه بخشها انجام دادند.
انتهای پیام/4072/4090/
انتهای پیام/