دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 فروردين 1398 - 07:03
بختیاری در گفتگو با آنا:

اصلاح‌طلبان و خاتمی پشتوانه سیاسی دولت روحانی بودند

قائم‌مقام شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با تأکید بر اینکه بخشی از رأی روحانی به‌دلیل حمایت خاتمی بود، گفت: پشتوانه سیاسی دولت جریان اصلاح طلب بود.
کد خبر : 373200
1546337246-139312031804177684801674.jpg

علی بختیاری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به جلسه برگزار شده رئیس دولت اصلاحات با فراکسیون امید در سال گذشته و نامه اخیر صادق زیباکلام به خاتمی درباره به بن‌بست رسیدن جریان اصلاحات، اظهار کرد: اصلاح‌طلبان به‌خواسته یا ناخواسته از روحانی در انتخابات ریاست‌ جمهوری  سال ۹۶ و ۹۲ حمایت کردند و باید پاسخگوی مشکلات دولت هم باشند.


وی با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان نمی‌توانند خودشان را از دولت منفک کنند، گفت: اصولگرایان هم از احمدی‌نژاد و دولتش حمایت کرده و بعد برائت کردند، تصریح کرد: ما هم باید از دولت روحانی همراه با نقد حمایت کنیم.


قائم مقام شورای مرکزی حزب اصلاح‌طلب ندای ایرانیان با تأکید بر این که عملکرد دولت در چند سال گذشته مورد نقد جدی قرار دارد، ادامه داد: انتقادهای اصلاح‌طلبان به‌منزله تخریب دولت روحانی نیست, بلکه نقد است.


بختیاری با اشاره به اینکه در سال ۹۲ فضای سیاسی کشور دچار ناامیدی شده بود و مردم تمایلی برای حضور در انتخابات نداشتند، عنوان کرد: حمایت جریان اصلاح‌طلب و محمد خاتمی در دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری از روحانی منجر به پیروزی وی شد. بنابراین ما در دولت سهیم بودیم.


وی با تأکید بر اینکه دلایل ناموفق بودن دولت باید بررسی جدی شود، افزود: مردم جامعه به‌دلیل اینکه مشکلات خود را به‌صورت مستقیم از دولت مطالبه می‌کنند، حق دارند مشکلات را از شخص رئیس‌جمهور بخواهند.


عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه هر فرد یا جریانی که از دولت در انتخابات حمایت می‌کند باید پاسخگوی مشکلات او هم باشد، ادامه داد: مردم دیگر تمایل سیاسی به جایگاه اصلاح طلب یا اصولگرا در جامعه ندارند.


اصلاح‌طلبان و دولت از هم جدا نیستند


وی با اشاره به نامه صادق زیباکلام به رئیس دولت اصلاحات اعلام کرد: اینکه اصلاح‌طلبان استراتژی خاصی نداشتن را باید بررسی کرد که اگر استراتژی مناسبی وجود نداشته باید بازنگری شود.


بختیاری با بیان اینکه باید جریان اصلاح‌طلب هر چه سریع‌تر به نقص ناامیدی مردم فکری کند، یادآور شد: در سال ۹۲ حجت‌الاسلام روحانی و عارف گزینه‌های مطرح بودند که بر اساس میزان استقبال اصلاح‌طلبان و شانس رأی‌آوری به دولت روحانی رأی دادند؛ بنابراین در روند سیاسی دولت شریکند.


وی با بیان اینکه واکنش دولت به بحران‌ها یکی از نقدهای اصلاح‌طلبان به دولت است، گفت: پشتوانه سیاسی دولت جریان اصلاح طلب بوده و بخش بسیار بزرگی از جامعه به‌دلیل مقبولیت انتخاباتی و گفتار خاتمی به روحانی رأی دادند.


فعال سیاسی اصلاح‌طلب تأکید کرد: اصلاح‌طلبان و دولت از هم جدا نیستند و این دو در انتخابات ریاست‌ جمهوری و مجلس شورای اسلامی با هم ائتلاف کردند.


بختیاری با ابراز امیدواری به اینکه در انتخابات آینده گزینه خاص اصلاح‌طلبان در فرایند انتخاباتی قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: هیچ تصمیمی مبنی بر اینکه اصلاح‌طلبان از روحانی عبور کنند در شورای عالی سیاستگذاری و فضای کلی اصلاحات وجود ندارد.


به گزارش آنا، رئیس دولت اصلاحات در دیدار با اعضای فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفته بود: «دیگر خیلی سخت است که به مردم بگوییم، بیایید رأی بدهید. آیا فکر می‌کنید در دور آینده انتخابات به حرف من و شما مردم پای صندوق‌ها خواهند آمد؟ بعید می‌دانم!»


زیباکلام: اصلاح‌طلبان بی‌هویت شده‌اند


صادق زیباکلام هم در نامه‌ای سرگشاده به رئیس دولت اصلاحات درباره اشتباهات استراتژی آنها سخن به میان آورده بود. وی نوشته است: «در این که اصلاح‌طلبان بخش قابل ‌توجهی از محبوبیت‌شان را از دست داده‌اند تردیدی نیست. بسیاری از اقشار تحصیل‌کرده و جوان‌تر مدت‌هاست این باور را که انتخابات می‌تواند تغییری به وجود آورد از دست داده‌اند. مع‌ذلک بسیاری از آن‌ها در دو انتخابات ۹۴ و ۹۶ به اصرار و ترغیب اصلاح‌طلبان شرکت کردند؛ اما عملکرد فراکسیون امید و از آن بدتر عملکرد آقای روحانی سبب شده که آن‌ها دیگر در انتخابات شرکت نکنند».


وی در ادامه حمله تندی به جریان اصلاحات کرد و نوشت: «بی‌هویتی جریان اصلاحات را نه می‌توانیم بر گردن اصول‌گرایان بیفکنیم، نه روحانی، نه شورای نگهبان و نه نظارت استصوابی. ما هنوز نتوانسته‌ایم یک شعار استراتژیک برای اصلاح‌طلبی که به صورت شناسنامه و هویت آن درآمده باشد ایجاد نماییم».


انتهای پیام/4082/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب