تجربه فعالیتهای قرآنی بانوان ایران باید جهانی شود
زینب موحد در گفتگو با خبرنگار حوزه معارف اسلامی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، با اشاره به برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم به سطح کیفی مسابقات اشاره کرد و گفت: بنده قرآن را در ایران حفظ کردهام، به دلیل اینکه در ایران موفق به حفظ قرآن شدم از سطح بالای آموزشهای قرآنی در ایران و برگزاری و کیفیت مسابقات جمهوری اسلامی اطلاع داشتم.
وی با ابراز شگفتی از برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم در سطح بالای کیفی، بیان کرد: از نقاط عطف این رقابتها آییننامه داوری است که از کیفیت و دقت بالایی برخوردار است و نکاتی را لحاظ کرده که باعث میشود عدالت بهطور تام در قضاوتها و تعیین رتبههای برتر رعایت شود و امید است دیگر کشورها نیز از این آییننامه و عدالت در داوریها الهام و ایده بگیرند.
داور حُسن حفظ سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم بانوان از افغانستان با اشاره به انگیزهبخشی برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن بر جذب استعدادها به این ساحت مقدس، گفت: ذات مسابقه انگیزهبخش است بهویژه وقتی در سطح بینالمللی برگزار شود و فرصت آشنایی و تعامل بانوان از ملیتهای مختلف را ایجاد کند در کنار مشوقهایی همچون حضور مردم، تشویق، انعکاس رسانهای و امثال آن باعث میشود افراد بیشتری جذب شده و از این نورانیت بهرهمند شوند.
وی درباره آرزوی قرآنی خود برای زنان قرآنی جهان اسلام، بیان کرد: زمینه فعالیت قرآنی در ایران برای بانوان بسیار مساعد و آماده است، آرزو میکنم زمانی برسد که آموزش و فعالیتهای قرآنی در سایر کشورهای اسلامی همچون فعالیتهای قرآنی در ایران باشد.
گفتنی است، سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن از ۲۰ تا ۲۳ فروردینماه با حضور نمایندگانی از ۲۶ کشور جهان در هتل هما در حال برگزاری است.
انتهای پیام/4072/4090/پ
انتهای پیام/