دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نصراللهی:

سخنگویی برای مواقع بحران در کشور وجود ندارد

رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: در کشور سخنگویی برای مواقع بحران وجود ندارد.
کد خبر : 372340
ec28d8a0-2dc1-4fe8-8860-f04a197377ef.jpg

‏به گزارش خبرنگار حوزه رسانه گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، اکبر نصراللهی عصر امروز در دومین نشست کرسی آزاداندیشی رسانه‌ای که با موضوع مدیریت بحران سیل و با تأکید بر نقش رسانه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، گفت: اگر سازمان هواشناسی خوب اطلاع‌رسانی می‌کرد کشور دچار این مشکل نمی‌شد.


وی افزود: می‌دانیم در معرض بحران هستیم اما برنامه کامل و جامعی برای آن نداریم و سعی نمی‌کنیم میزان مخاطرات آن را پایین بیاوریم.


رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی گفت: به لحاظ تعداد رسانه‌ای دچار مشکل نیستیم، اما در کشور سخنگویی برای بحران نداریم. در حقیقت حتماً در کشوری که این همه بحران است سخنگو باید داشته باشد تا مردم خبرهای رسمی را از مراجع رسمی بگیرند.
تجریشی: سازمان محیط زیست در تعیین حریم رودخانه‌ها نقشی ندارد
مسعود تجریشی هم در این نشست گفت: هماهنگی و تقسیم کار به‌صورت تدوین شده و مقرر میان سازمان ها و دستگاه‌ها وجود ندارد.
وی افزود: در شهری مثل تهران حریم‌هایی اطراف رودخانه‌ها رعایت نشده و همین عامل می‌تواند خسارات سنگینی را به‌دنبال داشته باشد.
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تعیین حریم و اجرای بیمه از ملزومات پیشگیری سیل است که نهاد های مربوطه در اجرا و نظارت آن می بایست فعالیت بیشتری داشته باشند.
وی بیان کرد: سازمان محیط زیست در امور مربوط به حریم رودخانه‌ها نقش ندارد در حالی که اگر موضوع آلودگی آب رودخانه مطرح شود آن وقت محیط زیست در این زمینه مسئول می شود در حقیقت مسئولیت صدور مجوز زیست محیطی برای ایجاد سد بر عهده سازمان محیط زیست است.
رئیس سازمان هواشناسی کشور: پیش‌بینی وقوع سیل از دو هفته قبل قابل پیش‌بینی است
سحر تاج‌بخش نیز گفت: ما قطعا توانمندی های خود را می شناسیم و آنچه که در توان داریم را هم اطلاع رسانی می کنیم. مخاطرات جوی مثل پدیده های مثل سیل حدی هستند و در امور هواشناسی پدیده‌هایی در مقیاس‌های متفاوت وجود دارد.
وی افزود: به دلیل شناسایی نشدن پدیده‌ها وقوع بسیاری از پدیده‌ها رخ می‌دهد چرا که پیش‌بینی دقیق درباره پدیده‌های آب و هوایی وجود ندارد و تمامی آن بر اساس احتمالات شکل می گیرد.
رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: هرچه از زمان رخداد پدیده‌ها دورتر شویم احتمال خطا افزایش می‌یابد. پیش‌بینی وقوع سیل از دو هفته قبل قابل پیش‌بینی است اما احتمال خطا هم زیاد است.
وی با بیان اینکه ما 48 سال قبل از سیل اخطاریه صادر کرده بودیم گفت: در سیل‌های اخیر از 72 ساعت قبل‌تر پیش بینی‌های لازم انجام شده بود.
تاج‌بخش با بیان اینکه این سازمان در حوزه رسانه هم آموزش می‌دهد و هم آموزش می‌بیند، افزود: (سامانه تهک) سامانه‌ای است که به کشاورزان برای بحران سیل توصیه می‌شود اما این سامانه هم گسترده نیست و محدود است.


انتهای پیام/4122/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب